logo

İzmir Depremi İçin Ataşehir’den AKUT Birimleri Yola Çıktı

İzmir Depremi İçin Ataşehir’den AKUT Birimleri Yola Çıktı

Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’in ilçelerine Türkiye’nin bir çok bölgesi ile birlikte Ataşehir’den de ekipler yola çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra Ataşehir Belediyesi AKUT (Arama Kurtarma) birimlerinden oluşan ekip ekipmanları ile birlikte yola çıktı.

İzmirlilere geçmiş olsun dileğini ileten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmir depremi arama kurtarma çalışmalarına destek amacı ile AKUT ekibinin yola çıktığını kaydederek; “AKUT birimlerini ve destek malzemelerini taşıyan araçlarımızı İzmir’e uğurladık. Kalbimiz ve dualarımız İzmir’le. İyi haberlerinizi bekliyoruz #İzmir. #Deprem” açıklaması yaptı.

Öte yandan, Türk Kızılayı ve AKUT ile birlikte İzmir depremi arama kurtarma çalışmalarına destek amacıyla, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Konya ve Antalya büyükşehir belediyeleri yanı sıra Türkiye’nin birçok büyükşehir, il, ilçe belediyeleri ve diğer kurumlarından ekip ve ekipmanlar yola çıktılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ