logo

Kademeli Normalleşmede Haftada 2 Gün Yüz Yüze Eğitime Başlandı

Kademeli Normalleşmede Haftada 2 Gün Yüz Yüze Eğitime Başlandı

Kademeli normalleşmede 2. Aşama tedbirleriyle 1 Haziran 2021 Salı günü tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

1 Haziran 2021 Salı gününden itibaren uygulamasına başlanan kademeli normalleşmede 2. Aşama tedbirleri kapsamında 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanıyor.

1 HAZİRAN SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.” Denildi.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE TAM ZAMANLI YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) açıklamasında okul öncesi eğitim kurumlarında mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edeceği kaydedildi.

7 HAZİRAN PAZARTESİ LİSELERDE HAFTADA 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

 MEB açıklamasında, 7 Haziran Pazartesi günü itibarı ile tüm ortaokul ve liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçileceği duyuruldu.

KÖY VE SEYREK NÜFUSLU YERLEŞİM ERLERİNDE 5 GÜNÜ TAM ZAMANLI EĞİTİM

Açıklamada, “Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.” İfadeleri yer aldı.

HİJYEN ŞARTLARI ENFEKSİYON ÖNLEME KONTROL KOŞULLARINDA EĞİTİM!

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona ereceği bilgisinin de paylaşıldığı açıklamada, okullarda yüz yüze eğitimlere katılımın isteğe bağlı olduğu vurgulanıp,eğitimin  “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu”ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirileceğin altı çizildi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Tarafından Yapılan “Kademeli Normalleşmede Eğitim” Açıklaması:

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecektir.

Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır.

Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu”ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ