logo

Kadıköy Sanatçılar Derneği ‘Yaşamdan Renkler Resim Sergisi’ Kozzy’de

Kadıköy Sanatçılar Derneği ‘Yaşamdan Renkler Resim Sergisi’ Kozzy’de

Kadıköy Sanatçılar Derneği’nin geleneksel hale getirdikleri, üyelerin eserlerinin sergilendiği “Yaşamdan Renkler” resim sergisi Kozyatağı Kültür merkezi Sanat galerisinde açıldı.

Kadıköy Sanatçılar Derneği üyelerinin 5’er resimle katıldıkları sergide toplam 10 sanatçının 50 eseri sergilenerek sanat severlerin ilgisine sunuluyor.

Serginin açılışında konuşan Kadıköy Sanatçılar Derneği Başkanı Perihan Baykal, dernek çalışmaları ile duygularını; “Resim, heykel, seramik sanatıyla uğraşan sanatçıların çalışmalarını Atatürk İlkeleri ve Türk Sanat Kültürü doğrultusunda geliştirerek, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, dostluk bağlarını kurmak ve yaşatmak, üyelerinin sosyal ve ekonomik haklarını korumak üzere kurduğumuz Kadıköy Sanatçılar Derneği olarak bugün burada açtığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz bu sergimize katılan, bize destek veren üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da derneğimizin birçok faaliyeti ve projeleri olacak. Zamanı geldiğinde sizlere duyuracağız” şeklinde ifade etti.

Tamamı yağlıboya çalışması eserlerden oluşan Kadıköy Sanatçılar Derneği’nin geleneksel sergisi 28 Aralık 2019 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ