logo

Kadın Futbol 1.Ligi 14.Haftasında Rekor: 37 Gol

Kadın Futbol 1.Ligi 14.Haftasında Rekor: 37 Gol

Türkiye Kadın Futbol 1. Ligi 14. Haftasında oynanan 6 maçta filelere gönderilen 37 gol ile ligin en gollü haftası olarak kayıtlara geçerken, tarihteki en gollü haftalar arasında yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

 Türkiye Kadın Futbol 1. Ligi 14. Haftasında oynanan 6 maçın tamamında rakip fileleri havalanırken kaydedilen 37 gol ile ligin en gollü haftası oldu.

14. HAFTANIN EN GOLLU MAÇI: 9-0

Ligin 14. Haftasında en çok gol kaydedilen karşılaşma ALG Spor ile Kireçburnu kadın futbol takımları maçı oldu. ALG Spor konuk ettiği Kireçburnu filelerini 9 kez havalandırdı. ALG Spor gollerini Ebru Topçu (2), Khrystyna Pereviznyk (2), Derya Arhan(2), Letago Madiba, Alesıa Lynko ve Natiia Pantsulaia kaydetti.

MAÇTA 2 KIRMIZI KART

2 kırmızı kart cezası verilen karşılaşmada, ev sahibi ALG Spo’dan Mislina Gözükara ile konuk ekip Kireçburnu oyuncusu Damla Çoban oyunun 78.dakikasında gördükleri kırmızı kart ile oyun dışı kaldılar.

HAFTANIN YILDIZI YAĞMUR URAZ’DAN 5 GOL

14. Haftanın gollü geçen bir diğer karşılaşması ise İstanbul’da oynanan Beşiktaş ile Amed Sportif kadın futbol takımları arasında oynanan maç oldu. Karşılaşma Beşiktaş ekibinin rakip kaleye kaydettiği 8 gollük skorla bitti.

Maçın gollerini, haftanın yıldızı olan Yağmur Uraz (5), Esra Erol, Gizem Gönültaş ve Zeynep Gamze Koçer tarafından kaydedildi.

İZMİR’DE KONAK VE ATAŞEHİR MAÇINDA 5 GOL

Bir diğer gollü karşılaşma ise İzmir’de oynandı. Ev sahibi Konak Belediye Spor rakip kaleyi 3 kez havalandırırken, konuk Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımı ise rakip kaleye 2 gol kaydetti.

Ev sahibi ekibin gollerini Ukpong Esther Sunday ve Cosmina Anisoara Dusa (2) kaydederken konuk ekip Ataşehir Belediye Spor’un golleri ise İlayda Civelek ve Esmei Cecile Amari tarafından kaydedildi.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYE SPOR – KOCAELİ MAÇINDA 4 GOL

Zonguldak Ereğli’de oynanan kadın futbol 1. Ligi Kdz.Ereğli Belediye Spor ile Kocaeli Bayan Futbol Kulübü arasında oynanan maçta 4 gol kaydedildi. Gollerin 3’ünün ev sahibi ekip tarafından rakip kaleye gönderildiği karşılaşmada Kocaeli Bayan Futbol Kulübü tarafından tek gol 51.dakikada Melike Dinçel kaydetti. Ev sahibi Kdz.Ereğli Belediye Spor kadın futbol ekibinin golleri ise Dilara Sürül, Selin Türkoğlu ve Berfin Yılmaz tarafından kaydedildi.

EN AZ GOL KAYDEDİLEN MAÇ: 1-1

14.haftanın en az gol kaydedilen maçı 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Fomget Gençlik ve Spor – Hakkarigücü Spor karşılaşma oldu. Maçın golleri karşılıklı olarak ekipleri adına Benan Altıntaş ile Teona Bakradze tarafından kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ