logo

Kadın Futbol A Milli Takımı Dünya Kupası Elemsinde Sırbistan’a 5-2 Yenildi

Kadın Futbol A Milli Takımı Dünya Kupası Elemsinde Sırbistan’a 5-2 Yenildi

2023 Dünya Kupası elemelerindeki 6. maçında İzmir’de Sırbistan ile karşılaşan Türkiye Kadın Futbol A Milli Takımı konuk rakip Sırp ekibine 5-2’lik skorla yenildi.             

Türkiye Kadın Futbol A Milli Takımı, 2023 Dünya Kupası elemelerindeki 6. maçında İzmir’de Sırbistan Milli Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı.

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki mücadeleye iyi başlayan konuk takım, 8.dakikada Filipovic, 12.dakikada Damnjanovic ve 37.dakikada Damjanovic’in golleriyle 3-0’lık üstünlüğü yakaladı. 42.dakikada rakip savunmanın arkasına sarkan Yağmur Uraz, attığı güzel golle farkı ikiye indirdi. Sırbistan, karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 önde tamamladı.

SIRBİSTAN İSMİR’DEKİ MÜCADELEDEN 5-2 GALİP AYRILDI

İkinci 45 dakikaya iyi başlayan Türkiye, Elif Keskin’in ceza sahası içine taşıdığı top sonrası oluşan pozisyonda penaltı kazandı. Vuruşu gole çeviren Ebru Topçu, 57.dakikada skoru 3-2’ye getirdi. Milliler, ilerleyen bölümde beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Ancak golleri bulan konuk ekip oldu. 65.dakikada Cankovic ve 72.dakikada Filipovic ile iki gol daha atan Sırbistan, mücadeleden 5-2 galip ayrıldı.

2023 Dünya Kupası elemelerinde H Grubu’nda yer alan Türkiye, bu müsabakanın ardından 7 puanla 4. sırada yer aldı.

Kadın A Milli Takımı, bir sonraki maçında 7 Nisan’da deplasmanda Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek. Milliler, 12 Nisan’da ise İsrail’e konuk olacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ