logo

Kadir Gökmen Öğüt ‘Bursiyerler Burs Verecek Duruma Gelmeli’

Kadir Gökmen Öğüt ‘Bursiyerler Burs Verecek Duruma Gelmeli’

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın tanışma ve kaynaşma toplantısı konuğu olan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt öğrencilere Kasım Ayı bursunu verdi..

Recep Kenan/itvhaber.com

“Her Ay Üniversite Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” sloganı ile burslu öğrencilerini misafir ederek tanışmalarını ve kaynaşmalarını amaçlayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Kasım ayında CHP İstanbul Milletvekili, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Kadir Gökmen Öğüt’ü misafir etti.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt konuk olduğu Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı burs öğrencilerinin tanışma ve kaynaşma amaçlı toplantısında 300 öğrencinin Kasım ayı burslarını verdi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın Cerrahpaşa’daki merkezinde “Her Ay Üniversite Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” sloganı ile düzenlenen ‘’Tanışma Ve Kaynaşma Toplantısı’’na konuk olan Kadir Gökmen Öğüt sunum sonrası düzenlenen törenle öğrencilere Kasım Ayı burslarını verdi.

CHP İstanbul Milletvekili, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Kadir Gökmen Öğüt Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; “Vakfımızda burs verenler geçtiğimiz seneye göre %25 azalmasına rağmen yeni burs verenler çıktı. Burs verenlerin sayısı artarak 300’e çıktı. Vakfımızın ‘’Tanışma Ve Kaynaşma Toplantısı’’nda pırıl pırıl 300 öğrenciyi gördüm. Harikaydılar… Çok güzel, ince elenip sık dokunularak yapılmış bir çalışmaydı burs işlemi. Bütün mesele bu bursiyerlerin “Burs verecek” duruma gelmesini sağlamak. Burs verecek duruma geldiği zaman geri dönüş yapmaları, Vakfa burs sağlamaları gerekiyor. Vakıf başkanı ile yönetimine ve burs verenlere teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ