logo

Kadir Gökmen ÖĞÜT’ten Karabük ile ilgili Basın Açıklaması

Kadir Gökmen ÖĞÜT’ten Karabük ile ilgili Basın Açıklaması

SONY DSCCHP İstanbul Milletvekili Kadir ÖĞÜT, Karabük’ün sorunlarının tespiti ve çözümü amacıyla TBMM Başkanlığı’na sunduğu araştırma önergesi ile ilgili basın açılaması yaptı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT,  TBMM Başkanlığı’na sunduğu Karabük’ün sorunlarının araştırma önergesi sonrası, Karabük’ün AKP’li 2 milletvekilinin kendisine destek olmak yerine, kendisi ve partisine yönelik eleştirileri üzerine; AKP’li Karabük milletvekiline cevap verdiği yazılı basın açıklaması yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT’ün Konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi:

Karabük’ün sorunlarının tespiti ve çözümü amacıyla TBMM Başkanlığı’na sunduğum araştırma önergesi sonrası Karabük’ün AKP’li 2 milletvekili bir takım eleştiri ve partime ilişkin açıklamalarda bulunmuşlardır. Bu telaşlı açıklamaların partilerinin olumsuz icraatlarının üstünü kapatmaya yönelik olmasından ziyade yapıcı olmasını, ayrıca hepimizin Karabük için çabaladığı göz önünde bulundurulduğun da önergemi destekler nitelikte olmasını dilerdim.

Zira, söz konusu vekillerimizden biri geçmişte 20,21,22,23. dönemlerde İstanbul ve Antalya kentlerimizin vekilliğini yapmış parlamentonun en tecrübeli isimlerinden biridir.

CHP ve örgütü Karabük ile ilgili yapılan olumlu girişimleri ve icraatları parti gözetmeksizin her zaman desteklemişken, kentimizin daha iyi yerlere ulaşması adına hazırladığım önergenin böyle bir tepkiyle karşılanmasını anlamam mümkün değildir.

Kentimizin gelişimi için ortak bir çaba göstermek gerekliliğine bir kez daha vurgu yaparak, önergemizin AKP tarafından da kabul edilerek milletvekili sayısı 3’ten 2’ye düşmüş olan Karabük’ün sorunlarının ilk defa TBMM çatısı altında gündeme alınması en büyük arzumdur. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir.

Karabük’ün vekil sayısının neden düştüğünü açıklayamayan, eksikliklerini önerge üzerinden şahsıma ve partime yönelik eleştirilerle kapatmaya çalışan Sayın vekillerimiz acaba şu ana kadar Karabük’e ilişkin Meclis bünyesinde bir çalışma başlatamadıkları için mi yoksa Karabük ile ilgili verdiğim soru önergelerine hiç bir yanıt veremedikleri için mi telaş içindedirler? Yapılacak yerel seçimlerde “8’de 8 alacağız” hayali görenlere inanıyorum ki Karabük halkı gereken cevabı verecektir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ