logo

Kadir Gökmen Öğüt’ün Koronovirüs Testi Pozitif (+) Çıktı

Kadir Gökmen Öğüt’ün Koronovirüs Testi Pozitif (+) Çıktı

TBMM 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili önceki dönem Parti Meclisi Üyesi ve CHP Kadıköy İlçe başkanlarından Kadir Gökmen Öğüt’ün koronovirüs testi pozitif (+) çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sağlık durumunun son derece iyi olduğunu belirttiği bir mesaj yayınlayan Kadir Gökmen Öğüt, ateşi ve hafif öksürüğü olduğunu, genel sağlık durumunun çok iyi olduğunu kaydederek, “dezenfeksiyonuna aşırı riayet eden, arabasını, evin dezenfektanlarla donatmış, sokağa eldivensiz, maskesiz çıkmayan hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam; sizlerin biraz daha fazla dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Ne olur evde kalın! Evde kalın! Evde kalın…” dedi.

TEST POZİTİF (+), KORONAVİRÜS TANISI İLE HASTANEDE TEDAVİDE

Gözlemlediği bazı belirtiler üzerine yaptırdığı ilk teste negatif çıkan sonucuna rağmen hastalık belirtilerinin artması üzerine Çankırı Çerkeş asıllı, diş hekimi, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, tekrarlanan testinin pozitif (+) çıktığı ve koronavirüs tanısı ile hastanede tedavi altında olduğunu açıkladı. Öğüt sosyal medya üzerinden yapılan açıklamasında tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kendisi de diş hekimi olan Kadir Gökmen Öğüt açıklamasında ev, araba ve günlük yaşamında hijyenine aşırı özen göstermiş olmasına rağmen koronavirüs salgınının kendisini de etkilediğini vurguladı.

HER ŞEY NORMALKEN BU GÜN TEST POZİTİF ÇIKTI

“Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, akrabalarım , hemşerilerim hastalarım pazar günü itibariyle yaşadığım CORONA VİRÜSÜ maceramı anlattığım videoyu izlemenizi rica ederim” ifadeleri ile sosyal sorumluluk bilinciyle bir video paylaşan Kadir Gökmen Öğüt, hastaları, hemşerileri, sevdikleri, ve yakınlarına hitaben; “Bu videoyu sosyal sorumluluk olaraka yollamak istiyorum. Pazar günü bir korona maceramız başladı. Ateş ve hafif öksürükle hataneye müracaat ettim. Tomografim çekildi, her şey iyiydi. Test negatif çıktı. 3 – 4 gün kontrol altında kalma ihtiyacı hissetim. Her şey normalken bu gün test pozitif çıktı.  Bunu iletmek istedim” dedi.

ÖĞÜT: NE OLUR EVDE KALIN! EVDE KALIN! EVDE KALIN

Sağlık durumunun son derece iyi olduğunu belirttiği bir mesaj yayınlayan Kadir Gökmen Öğüt, ateşi ve hafif öksürüğü olduğunu, genel sağlık durumunun çok iyi olduğunu kaydederek; “ Muayenehanesinde bir hekim olarak dezenfeksiyonuna aşırı riayet eden, arabasını, evin dezenfektanlarla donatmış, sokağa eldivensiz, maskesiz çıkmamaya çalışan, her olanağı olan bir insan, hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam; sizlerin biraz daha fazla dikkatli olaması gerektiğini düşünüyorum. Market alış verişlerinizi çok azaltın. Sokak gezmelerinizi çok azaltın. Büyüklerle ilişkinizi çok azaltın. Sıkıcı bir durum ama geçecek…  Ne olur evde kalın! Evde kalın! Evde kalın. Evde kalmak bu hastalığın en büyük ilacı.” Açıklamasını yaptı.

KOVİD’DEN CAN SIKICI HABERLER GELİYOR: DÜNYA GENELİNDE 500 BİN

Ülkemizle birlikte tüm dünyayı etkisi altına alan koronovirüs (Coronavirus Covid 1 9) salgınından can sıkıcı haberler geliyor.  Dünya genelinde 500 bin sınırını geçen salgın vakası sayısında ülkemizde de hızla artış gözleniyor.

ÜLKEMİZDE KORONAVİRÜSLÜ HASTA SAYISI 3629’A ULAŞTI

Ülkemizde koronavirüslü hasta sayısının 3629’a ulaştığını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün kaybedilen 16 hasta ile birlikte bu güne kadar kovid 19 salgınından 75 can kaybı yaşandığını duyurmuştu.

Sevgili dostlarım,arkadaşlarım,akrabalarım ,hemşerilerim hastalarım pazar günü itibariyle yaşadığım CORONA VİRÜSÜ maceramı anlattığım videoyu izlemenizi rica ederim #Corona #evdekal #Herseyinbasisaglik #saglik #covid19

Kadir Gökmen Öğüt paylaştı: 26 Mart 2020 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ