logo

Kaptan Mustafa Can, ‘Vakfımız Her Zaman Öğrencilerimizin Yanında’

Kaptan Mustafa Can, ‘Vakfımız Her Zaman Öğrencilerimizin Yanında’

Çankırı Vakfı (Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma vakfı), yeni dönem burs veren eğitim gönüllüleri ve bursiyer öğrenciler tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kaptan Mustafa Can başkanlığında eğitime destek alanında yoğunlaşan Çankırı Vakfı (Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı), 1000 burs hedefini aşan 2021 – 2022 eğitim öğretim döneminde burs verenler ile burs alan üniversiteli öğrencileri kahvaltıda buluşturdu.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını vurgulayan Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can,  “Vakfımız her zaman öğrencilerimizin yanında. Yer mi bulamadınız bize geleceksiniz. Aç mı kaldınız yine bize geleceksiniz. Hep yanınızda olacağız.  Sınav haftalarınızda 7/24 yiyeceğiniz, içeceğiniz hazır olacak.” Diyerek, eğitime destek kararlılıklarını ifade etti.

“GENÇLERİMİZ İÇİN BULUŞUYORUZ” KONSEPTİ İLE KAHVALTI

Sabancı Öğretmen Evi’nde “Gençlerimiz İçin Buluşuyoruz” konsepti ile eğitime destek amaçlı düzenlenen kahvaltılı toplantı ile ilgili açıklama yapan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) Başkanı Kaptan Mustafa Can, “Çankırı Vakfımız’ın yeni dönem tanışma kahvaltısında bir araya geldik. Burs verenlerimiz ve gönüldaşlarımız öğrencilerimizle buluştu.” Dedi.  

MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM

Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, açıklamasında, “Burs verenler ve burs alan öğrencilerin tanışma ve kaynaşmaları amacı Öncelikle bu etkinlik için Çankırı’dan kalkıp gelen ve İstanbul’un her köşesinden misafirimizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. 20, 50 hatta 100’er burs veren arkadaşlarımızı burada ağırlamaktan son derece mutluyum. Kahvaltı öncesi gençlerimizle sohbet ederken iki öğrencimizin Boğaziçi Üniversitesi’nde karşılaştıklarını ama birbirleri ile tanışmadıklarını öğrendim. İşte tam da bu tanışmaları sağlamak için yapıyoruz bu organizasyonları.” İfadelerine yer verdi.

VAKFIMIZ HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA

Açıklamasını “İstanbul’da nerede Çankırılı varsa birbirlerini görsünler, tanısınlar, birbirlerine destek olsunlar diye bir araya geliyoruz.” İfadeleri ile sürdüren Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can,  sözlerine, “Vakfımız her zaman öğrencilerimizin yanında. Yer mi bulamadınız bize geleceksiniz. Aç mı kaldınız yine bize geleceksiniz. Hep yanınızda olacağız.  Sınav haftalarınızda 7/24 yiyeceğiniz, içeceğiniz hazır olacak.” Diye devam etti.

PANDEMİ NEDENİYLE ARA VERİLEN ETKİNLİKLER YENİDEN BAŞLAYACAK

Pandemi nedeniyle ara verilen etkinliklere yeniden başlayacaklarının altını çizen Kaptan Mustafa Can, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu uygulamaya tekrar başlıyoruz.  Yine pandemi yüzünden ertelediğimiz Çarşamba Toplantıları’na başlıyoruz. Bundan sonra her çarşamba öğleden sona Çankırılı başarılı olmuş iş insanlarımızı, yöneticilerimizi, akademisyenlerimizi vakıfta öğrencilerimizle buluşturacağız.” Dedi.

GENÇLERİ ZİHİNSEL AKTİVİTELERE KATILMAYA DAVET ETTİ

Yeni dönemin herkes için iyi bir dönem olması dileğini aktaran Vakıf Başkanı Kaptan Can, “Çok yakında satranç turnuvası başlatıyoruz. Zihinsel aktivitelerinizin çok güçlü olması için hepinizin katılmasını istiyoruz. Biz sizlerin yaşındayken çok zorlandık ama sizler zorlanmayacaksınız. Bizim tecrübesizlikten dolayı tökezlediğimiz engellere takılmanızı engellemek için yanınızdayız.” İfadeleri ile gençleri zihinsel aktivitelere katılmaya davet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ