logo

‘Kariyer Eğitim Günleri’ Kayıtları Başladı

‘Kariyer Eğitim Günleri’ Kayıtları Başladı

kariyer_gunleri_ist_ibb_5İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Kariyer Eğitim Günleri”nin yeni dönem programı ön kayıtları başladı.

20. Kariyer Eğitim Günleri 11 Nisan  –  16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.  Belirtilen tarihler arasında her Cumartesi devam edecek olan Kariyer Eğitim Günleri, sürekli değişen ve gelişen çağa ayak uydurabilen, yenilikleri takip eden ve faklılıklara saygı duyan genç zihinlerin oluşmasına katkı sağlayarak kişisel yetkinlikleri geliştirme olanağı sunuyor.

Eğitmenlerden Hem Teorik Hem Pratik Bilgiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen ve altı hafta sonu boyunca devam eden “Kariyer Eğitim Günleri”nde, farklı üniversitelerden alanlarında uzman akademisyenler teori ve uygulamaya yönelik bilgileri paylaşırken, sektör temsilcisi eğitimciler de pratik anlamda örnek alınabilecek deneyimlerini öğrencilere aktarıyor.

Ön kayıt websitesindenden

Programa katılmak isteyen öğrencilerin, İBB websitesinde bulunan ‘20. Kariyer Eğitim Günleri’ linkine girerek TC Kimlik Numarası ile ön kayıt yapılması gerekiyor. Öğrencilerin ön kaydın ardından kesin kaydı gerçekleştirmek üzere nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliği fotokopisi (mezunlar için diploma fotokopisi) ile İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü merkezine şahsen müracaat edilmesi gerekiyor. Devam mecburiyeti olan programı tamamlayan öğrencilere; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü adına onaylanmış katılım belgesi verilecek.

Eğitimin Konu Başlıkları

20. Kariyer Eğitim Günleri programı kapsamında alınacak eğitimlerin başlıkları; ‘İnsan Psikolojisi ve Davranışlarımız’ ,‘İnsan Kaynakları Bakışıyla Kurum içi Girişimcilik,  ‘İlişki ve Algı Yönetimi’, ‘Duruş ve İş Etiketi, ‘Girişimciliğin A B C ‘si’ , ‘Kariyerde Başarı’, ‘Türkiyede İstihdam- İş ve İşci Hakları” ’20 Yaşında Patron Olmak, ‘Üniversite Öğrencilerine Kariyer Tüyoları’ , ‘Sosyal Medya ve Kariyer’, ‘İş Arama Becerileri’ ve ‘İş Yaşamında Mobbing’ konularından oluşuyor.

İş dünyasına adım atacak gençlerin yaşam boyu faydalanabileceği bilgilerin ve deneyimlerin paylaşıldığı program, her eğitim döneminde yoğun bir ilgiyle gerçekleştiriliyor.

Ön Kayıt:

www.ibb.gov.tr  veya gencliksporkariyer.ibb.gov.tr

Kesin Kayıt:

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü

Kemalpaşa Mahallesi

Atatürk Bulvarı No: 46/2

Saraçhane -Fatih – İstanbul

Telefon:0212 455 1694- 0212 455 1670

kariyer_gunleri_ist_ibb

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ