logo

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş’a Evinin Önünde Saldırı

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş’a Evinin Önünde Saldırı

Kartal Cemevi Başkanı ve Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş‘a evinin önünde kimliği bilinmeyen kişiler tarafından saldırı gerçekleşti.

Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş‘a yönelik saldırının planlı olduğunu iddia eden Kartal Cemevi personeli Yunus Altun,  Aracıyla evine giderken, bir motor üzerindeki iki kişinin adres sorma bahanesiyle araca yanaştıklarını ve sonrasında saldırıya başladıklarını söyledi.

“SALDIRININ PLANLI PROGRAMLI OLDUĞU ÇOK BELLİ”

“Saldırının planlı programlı olduğu çok belli” diye konuşan Yunus Altun, Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş saltırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Aracıyla akşam evin önüne yaklaşırken motor üzerindeki kasklı iki kişi inerek başkana adres soruyorlar ve camı yarım açmasının ardından saldırıyorlar. Başkan aracı sürüyor ve çöpe çarparak duruyor, o sırada saldırı sürüyor. Kendini yan koltuğa attığı sırada evden oğlu geliyor ve o sırada saldırganlar bırakıp kaçıyorlar. Sağlık durumu şu an iyi ama yüzünde morarma ve şişlik fazla. Çok fazla darp edilmiş.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ