logo

KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver Ataşehir Belediye Meclisi’nde

KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver Ataşehir Belediye Meclisi’nde

İş yoğunluğu gerekçesiyle meclis üyeliğinden istifa Selami İğrek’ten boşalan Ataşehir Belediye Meclisi CHP gurubu üyeliğine Mehmet Alver geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstifa eden Selami İğrek’ten boşalan Ataşehir Belediye Meclisi CHP gurubu üyeliğine yedek listede ilk sırada yer alan Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver geldi.

Ataşehir Belediye Meclisi CHP gurubu üyeliğine yedek listede ilk sırada yer alan, üyelik hakkı kazanıp mazbatasını alan Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver Kasım ayı toplantısında göreve başlaması bekleniyor.

ATAŞEHİR’DEKİ KASTAMONULLULAR İLE BÖLGE İNSANLARINA HİZMET FIRSATI

Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON merkezinde ziyaret ettiğimiz Genel Başkan Mehmet Alver, Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği ile ilgili www.itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, meclis üyesi olarak Ataşehirlilere ve Ataşehir’deki Kastamonullular ile bölge insanlarına hizmet fırsatı doğduğunu vurgulayarak. “Ataşehir Belediyesi ve Meclisi ile Ataşehirlilere ve Ataşehir’deki Kastamonullular ile bölge insanları arasında köprü olacağım. Ataşehir’de yaşayan vatandaşların sorunlarını ilgili birimlere iletme ile birlikte Meclis toplantılarında gündeme taşıma fırsatım olacak. Gecikmiş de olsa Meclis üyeliği sürecindeki katkısı için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederim.”  Dedi.

YEREL SEÇİMDE VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Uzu süre bölge STK’larındaki çalışmaları nedeniyle Ataşehir Belediyesi ve Meclisi ile Ataşehirlilere ve Ataşehir’deki Kastamonullular ile bölge insanları arasındaki iletişimin güçlenmesi için çalışacağını vurgulayan KAS-KON Genel Başkanı ve Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li Üyesi Mehmet Alver, ek görevlerle yaklaşan yerel seçim sürecinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi için verimli çalışmalara imza atacağını ifade etti.

PARTİ GÖZETMEZSİZİN, AYIRIM YAPMADAN ÇALIŞACAĞIM

Atasehir Belediye Meclisi CHP’li üyesi kimliği ile Ataşehirlilere seslenen KAS-KON Genel Başkanı ve Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li Üyesi Mehmet Alver, açıklamasında, “Atasehir Belediye Meclisi CHP’li üyesi olarak sesleniyorum.  Amacım, eşit bir şekilde sizlerle Belediyemiz arasında elimden geldiği kadar köprü olacağımdan emin olabilirsiniz. Şu anda parti gözetmezsizin, ayırım yapmadan çalışacağıma emin olabilirsiniz. Bölge sivil toplum kuruluşlarının çatı başkanı olarak birleştiriciliğimde nasıl olduysa, Meclis üyeliğim de böyle olacak.”  İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ