logo

Kaskon Genel Başkanı Mehmet Alver’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Kaskon Genel Başkanı Mehmet Alver’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Başarılı kalp ameliyat sonrası sağlığına kavuşan KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver’i ziyaret eden Kastamonulu hemşerileri geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde önemli bir kalp operasyonu geçiren, başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Kastamonu Federasyonu (KASKON) Genel Başkanı Mehmet Alver’i KASKON Genel Merkezinde ziyaret eden eski Bakan Murat Başesgioğlu ve milletvekili aday adayları hemşerileri geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 Kastamonu Federasyonu (KASKON) Genel Başkanı Mehmet Alver önemli bir operasyon geçirmiş,  kalp ameliyatı “By Pass” olmuştu. Bir süre hastaneden kalan Alver, bir süre daha evinde dinlendikten sonra ziyaretçilerini KASKON Genel Merkezinde misafir etmeye başladı.

BAKANI MURAT BAŞESGİOĞLU’DAN ALVER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

KAİçişleri önceki dönem Bakanımız Murat Başesgioğlu, Kaskon Genel Başkanımız Mehmet Alver’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Bakanı Murat Başesgioğlu’na KASKON ziyaretinde, KASKON Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş, Genel Sekreterimiz Mehmet Diribaş, Genel Muhasip Mustafa Yılmaz, Genel Başkan yardımcıları Çetin Duman, Cengiz Yıldız ve Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Muharrem Çetiner hazır bulundu.

Geçmiş olsun ziyaret edenlere teşekkür eden KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver, ziyaret ile ilgili; “Geçirmiş olduğum ameliyat sonrası dün ilk defa Kaskon Genel merkezinde Çok değerli Bakanımız Murat Başesğioglu ve mesai arkadaşlarım, Kaskon başkan vekili Ak Parti 1. bölge millet vekili aday adayımız sayın  H, Kubilay  Salih Vatandaş, KASKON genel sekreterimiz 2. Bölge CHP  millet vekili aday adayımız sayın Mehmet Diribas, 3. Bölge Ak Parti millet vekili aday adayımız sayın Çetin Duman,  Kaskon STK’lardan sorulu genel başkan yardımcısı Cengiz Yıldız, Kaskon muhasipimiz  Mustafa Yılmaz  Kaskon gençlik kolları başkan yardımcısı avukat Muharrem Çetiner’e bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bi kere daha sonsuz teşekkürler.” Açıklamasını yaptı.

Operasyon sırasında yanında olan Erol Tepebaşı’na teşekkür eden KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver, hastanede ziyaretine gelenlere ve arayarak geçmiş olsun dileklerini iletenlere de teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ