logo

Kayışdağıspor Başkanı, Spor ve Esnaf Camiasını İftarda Buluşturdu

Kayışdağıspor Başkanı, Spor ve Esnaf Camiasını İftarda Buluşturdu

kayisadgispor_iftarKayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin, Kayışdağıspor Tesislerinde düzenlediği iftar yemeğinde mahalle esnafları ile spor camiasını buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Şahin Kayışdağıspor Tesisleri’nde mahalle esnafları ve spor camiasından 200’e yakın davetlinin katıldığı iftar düzenledi.

Başkanı Hüseyin Şahin’in Kayışdağıspor Tesisleri’ndeki iftar programına Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir’in bazı mahalle muhtarları, Ataşehir’de bulunan spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Başkanı Himmet Kaya, Kayışdağıspor kulübüne yardım eden işadamları ve esnaflar, davetliler ve çok sayıda Ataşehirliler katıldı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kayışdağı Spor Kulübü faaliyetlerinin çok iyi bir konumda olduğunu belirten Başkan Hasankayisadgispor_baskan Hüseyin Şahin; “Futbol branşında şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Boksta da Türkiye üçüncüsü olduk. 9 ila 13 yaş arası 22 tane bayan boksörümüz var. 57 tane boksör, 322 tane lisanslı futbolcuya sahibiz.”diye konuştuktan sonra tesis eksikliğinden yakınıp; Türkiye çapında başarılara imza attıkları boks branşında sporcularının çalışmak için salon bulamadıklarını, başarılarının devamı ve daha üst düzeye çıkması için sporcularının çalışabilecekler kapalı salon istediklerinin altını çizdi. 2020 Olimpiyatlarına Boksör göndereceklerini iddia eden Başkan Hasan Hüseyin Şahin; gönderecekleri sporcuların madalya alarak Kayışdağısporu başarı ile temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Kayışdağıspor Tesislerinin de içinde bulunduğu alanın Ataşehir Belediyesi’ne geçtiğini belirten Başkan Şahin; 500 kişilik bir tribün olan nizami futbol sahası yapılacağını, resmi futbol maçlarının burada oynanacağını söyledi.

Başkan Şahin konuşmasının sonunda, Ramazan ayının son günlerine yaklaştıklarını bayrama bütün dünyanın barış ve kardeşlik içinde girmesini dilediğini belirterek “Barışın, sevginin egemen olduğu bir dünyada yaşamak istiyoruz. Bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı da en içten dileklerimle kutluyor, herkese sağlık ve sıhhat diliyoruz” diyerek bayram mesajını aracılığımız ile Ataşehirlilere iletti.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse’de Ataşehir’deki spor camiası ve bütün Ataşehirlilerin Ramazan ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ