logo

Kaymakam Bekir Dınkırcı Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’ni Ziyaret Etti

Kaymakam Bekir Dınkırcı Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’ni Ziyaret Etti

Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Cemile Besler Kurs Merkezini ziyaret ettiler.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’ne ait Cemile Besler Kurs Merkezine Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım ziyarette bulundular.

Ataşehir HEM Cemile Besler Kurs Merkezini ziyaret eden ilçe kaymakamına kurs merkezi hakkında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Saffet Yılmaz bilgi verdi.

Saffet Yılmaz tarafından verilen bilgi kapsamında kurs merkezinin haftanın yedi günü açık olduğu ve sabah 10.00 akşam 21.00 saatleri arasında onlarca kurs programının düzenlendiği kaydedildi. Bu kurslarda binlerce kişiye ulaşıldığını söyleyen kurum müdürü Saffet Yılmaz, kurs merkezinde özellikle seramik, piyano, yağlı boya resim, ingilizce, kağıt rölyef, keman, çinicilik, cam-boncuk yapımı ve deri çanta kurslarına talebin çok fazla olduğunun altını çizdi. Ayrıca kurs merkezinde resim, piyano, keman ve ingilizce kursu ile çocuklara yönelik de etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı kurs alanlarını tek tek ziyaret ederek kursiyerlerin çalışmaları ile yakından ilgilendi. Kurs öğretmenlerinden bilgi alan ilçe kaymakamı, kapasitenin çok verimli bir şekilde kullanıldığını söyleyerek; ilçe Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Günün anlam ve önemi kapsamında onlarca kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret programı tamamlandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ