logo

Kaymakam Ertaş, ‘Bağışçı Olmaya, Hayat Kurtarmaya Davet’

Kaymakam Ertaş, ‘Bağışçı Olmaya, Hayat Kurtarmaya Davet’

İstanbul Valiliği koordinesiyle Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında kan bağış kampanyası başlatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında İstanbul Valiliği koordinesinde, Türk Kızılay‘ı işbirliğiyle 3 gün süreyle sürecek ve 14 Haziran günü tüm İstanbul ile birlikte Ataşehir’de Prestij Caddesi ile birlikte bir çok noktada Kan Bağışı kampanyası düzenleniyor.

KAN BAĞIŞ KAMPANYASI KEMAL BERKTAN ORTAOKULU’NDA BAŞLADI

İstanbul Valiliği koordinesiyle Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında ilçe genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyası yağış nedeni ile Küçükbakkalköy Kemal Berktan Ortaokulu‘nda başlatıldı.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINI KAYMAKAM ERTAŞ BAŞLATTI

İstanbul Valiliği koordinesiyle Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında ilçe genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyası, Kaymakam Ertaş’ın katılımı ile başladı.

BAĞIŞÇI OLMAYA, HAYAT KURTARMAYA DAVET

İstanbul Valiliği koordinesinde Ataşehir Kaymakamlığı tarafından başlatılan kampanya ile ilgili açıklama yapan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, açıklamasında, “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında Valiliğimizin koordineleri ile İlçemiz Küçükbakkalköy Kemal Berktan Ortaokulunda bu sabah itibariyle kan bağışı kampanyamız başlatılmıştır. Bağışçı olmaya, hayat kurtarmaya davet ediyoruz.
@TC_istanbul @AliYerlikaya” İfadelerine yer verdi.

“DÜNYA GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞÇILARI GÜNÜ”

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş gözetiminde “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında Ataşehir’de başlatılan kan bağış kampanyasına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK parti Yürütme Kurulu Üyesi Yeliz Gülmüş, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yelekoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, İlçe Sağlık Müdürü Fatih Kırklar, Ataşehir Kızılay Başkanı Talha Keleş, kaymakamlık, belediye ve MEM çalışanları, emniyet mensupları ile birlikte vatandaşlar katıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ