logo

Kaymakam Ertaş, ‘Mesafe, Maske ve Hijyen Kurallarına Uyalım’

Kaymakam Ertaş, ‘Mesafe, Maske ve Hijyen Kurallarına Uyalım’

Ülke geneliyle eş zamanlı olarak Ataşehir’de İçişler Bakanlığı genelgesi kapsamında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Kaymakam Ertaş’ın gözetiminde koronavirüs denetimi yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Salgın önlemleri denetiminde konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “sosyal mesafe,maske ve hijyen kurallarına uyalım. Ve arkadaşları da uyaralım. Sadece bizim uyarmamız yeterli değil. Vatandaşların da bir birini uyarması gerekiyor.” Dedi.

ATAŞEHİR İYİ DURUMDA DAHA İYİ OLMAMIZ GEREKİYOR

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Ataşehir’de yürütülen Koronavirüs (COVID 19) önlemleri denetimi ile ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, salgın ile ilgili Ataşehir’in durumunun iyi olduğunu kaydederek; “Filyasyon ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Ataşehir iyi durumda şu anda. Buna seviniyoruz ama daha iyi olmamız gerekiyor.” İfadelerine yer verdi.

VATANDAŞLARIN DA BİR BİRİNİ UYARMASI GEREKİYOR

İçişler Bakanlığı genelgesi kapsamında eş zamanlı olarak ülkenin her yerinde pandemi önlemleri denetim yapıldığını kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, fiziki mesafe, maske ve hijyen kuralların hatırlatarak, “Bu günkü uygulamanın sloganı; “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla, Emniyet Müdürümüz Belediye Başkan Yardımcımız, Zabıta,  Sağlık Tarım müdürümüz denetlemeyi yapıyoruz.  Bizim ricamız; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyalım. Ve arkadaşları da uyaralım. Sadece bizim uyarmamız yeterli değil. Vatandaşların da bir birini uyarması gerekiyor.” İkazında bulundu.

“İYİ DURUMDAYIZ. BAŞTAN İTİBAREN İYİ DURUMDAYDIK”

“Ataşehir hasta yoğunluğu açısından iyi durumda” diyen Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Koronavirüs pozitif tanılı hasta yoğunluğunda İstanbul sıralamasında iyi durumda olunduğunun altını çizerek, “İstanbul’da iyi durumdayız. Baştan itibaren iyi durumdaydık. Doktor ve sağlıkçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gece, gündüz çok yoğun bir mesai harcıyorlar. Filyasyon ekibimiz hala çalışıyor. Her gün temaslı hastaları takip ediyor. Emniyet eşlik ediyor. Emniyetimize, Belediyemize, Tarım teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Hem çok yoğun bir denetim yapıyoruz. Filyasyon ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Ataşehir iyi, durumda şu anda. Buna seviniyoruz ama daha iyi olmamız gerekiyor.” Dedi.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

Salgını yönetmek, yayılım hızını kontrol altına almak, sağlığımızı korumak için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak çok önemli.Biz de İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "Koronavirüs Denetimi"ndeydik.“Sağlık İçin, Hepimiz İçin” tedbir şart.

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 6 Ağustos 2020 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ