logo

Kaymakam ve Daire Müdürleri Atatürk Mahallesi’nde

Kaymakam ve Daire Müdürleri Atatürk Mahallesi’nde

555Ataşehir’i tanıma ve sorunları yerinde tespit programı kapsamında mahalleleri ziyaret eden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu Atatürk mahallesine konuk oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Levent’in organize ettiği ve Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile birlikte Daire müdürlerinin de katıldığı kahvaltılı toplantının 12.’si Atatürk Mahalle Muhtarı Leyla Yeşim Saylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Muhtar ve mahalle sakinlerinden Atatürk Mahallesi’nin sorunlarını dinleyen Kaymakam Karamehmetoğlu şikayetleri ilk ağızdan dinlediklerini, sorunların önemli bir kısmını bildiklerini, notlarını aldıklarını ve ilgili müdürlükler tarafından yapılacakların yerine getirileceğini, kendilerinin görev alanında olmayanları da ilgili kurumlara ileteceklerini söyledi.

Sağlık personeli eksikliği ve trafik konusunda şikayetlerini ileten Atatürk Mahallesi sakinleri Doğu Ataşehir’in merkezindeki dönel kavşaktaki sinyalizasyon ve yaya geçiti ile birlikte Girne Caddesi’ndeki yol darlığı ve buna ilave parkanla ile iyice daralan yola çözüm istediler.

Ayrıca okulların yetersizliğine de dikkat çekilen toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican Atatürk Mahallesi’nin Ataşehir’in merkezi durumunda olmasından dolayı çevresinden de öğrenci aldığı için okulların yoğun olduğunu, yinede yeniş okul alanları yaratmak için çalıştıklarını söyledi.

Gümrük boşaltılması sonrasında ortaya çıkacak alanda okul ve spor salonu için yer sözü alındığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, bu konunun takipçisi olduklarının altını çizdi.

Toplantı sonrası çektirilen toplu resim sonrası Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ve Daire müdürleri Batı Ataşehir ve Girne Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ