logo

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’dan Ferhatpaşa Çıkarması

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’dan Ferhatpaşa Çıkarması

ferhatpasaAtaşehir İlçe Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç ve ilçe daire müdürleri ile birlikte Ferhatpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Uzun ve ihtiyar heyetinin Sivas Köfte’de kahvaltı ile ağırladığı Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Müftü Muharrem Bilgiç ve daire müdürlerinden oluşan ekip, Ferhatpaşa Mahallesi’nin sorunlarını Muhtar Hüseyin Uzun’dan dinledi.

Ferhatpaşa ile ilgili ayrıntılı tanıtıcı bilgi verip mahallesindeki okul eksikliğine dikkat çektikten sonra en önemli sorun olarak imarı gösteren Muhtar Hüseyin Uzun, beklenen imar planı değişikliği gerekçe gösterilerek mahallelerine önemli kamusal yatırımların yapılmadığını, bu yüzden de Ferhatpaşa’nın gelişemediğini söyledi.

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ve İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç’in ziyaretindeki kahvaltılı toplantıya mahalledeki cami imamları da katıldı.

FARKLI YÖNETİM ANLAYIŞI İLE HALKA İNİLMELİ

Farklı bir yönetim anlayışı ile halka inilmesi gerektiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, makam arabasında ya da toplantı yaparak yönetimin olmayacağını söyleyerek;” Yerinde, bilfiil, görmemiz, gözetmemiz, bir iki örnek olay da olsa; örnek iş yeri de olsa, örnek parkta olsa, örnek lokantada olsa, bir iki okulda olsa, yerinde görmek gerekir. Yine mahalledeki Camii, Kuran Kursu, karakol, sağlık evi, aile sağlık merkezini ziyaret etmek gerekir. Mahallede yaşayan insanlarımızı, esnafımızı görmek onlarla bir iki cümlede olsa muhabbet etmek bizim yöneticilik anlayışımızda var. Bu güne kadar taşra yöneticiliği yaptık biz. Köylerimizi daha çok ziyaret ediyorduk. Bu birinci olacak. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

2 ay gibi bir zamanda Ataşehir’in mahallelerini ziyaret etmeyi planladıklarını ifade eden Kaymakam Karamehmetoğlu buralarda dile getirilen sorunlardan alınan notlarla kendilerine veriler oluşturulacağını ifade etti.

Halkın arasında mahallede kaymakam görmekten mutlu olduklarını söyleyen Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mevlana Mahallesi Muhtarı İsmail Levent, Ataşehir’in doğu – batı olarak ayrıldığını kamu hizmetlerinin daha çok Batı Ataşehir tarafına yapıldığını iddia etti.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Halil Asılsoy ve Şube Müdürü İrfan zeki Er’in de dahil olduğu toplantıya Ferhatpaşa mahallesindeki okul müdürleri ve öğretmenlerde katıldı.

Kahvaltılı toplantı sonrası Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy ile birlikte daire müdürlerinden oluşan ekip okluları ziyaret etti. Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ve ekibi, ziyaret ettikleri okullarda öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, okullarda ve sağlık ocağında incelemelerde bulundular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ