logo

Kaymakamdan Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal’a Ziyaret

Kaymakamdan Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal’a Ziyaret

atasehir_muftusuAtaşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, müftü atamaları ile Samsun ili Canik ilçe Müftüsü iken Ataşehir İlçe Müftülüğüne atanan Şakir Pinal’ı ziyaret etti. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Samsun’un Canik ilçe Müftüsü olarak görev yaparken Ataşehir İlçe Müftülüğüne atanan Şakir Pinal’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Müftü atama kararı ile Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç’in Darıca Müftülüğü’ne atanması ile boşalan Ataşehir Müftülüğüne Samsun Canik İlçe Müftüsü olarak görev yapan Şakir Pinal atandı.

Kuruluşundan bu yana Ataşehir ilçe müftüsü olarak görev yapan Muharrem Bilgiç müftüler atama kararı ile Darıca Müftülüğü’ne atandı. Müftü atama kararına göre; Samsun’un Canik ilçe Müftüsü olarak görev yapan Şakir Pinal da Ataşehir İlçe Müftülüğüne atandı.

Ataşehir Müftüsü Muharrem BİLGİÇ’in 2014 yılı Ağustos ayı İlçe Müftüleri rotasyonunda Kocaeli ili Darıca ilçesine İlçe Müftüsü olarak tayininin çıkması ile boşalan İlçe Müftülüğüne Samsun ili Canik Müftüsü Şakir PİNAL aynı rotasyon ile Ataşehir Müftülüğüne atanıp görevine başlamıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ