logo

KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘HAYIRLI BİR İŞ YAPMALIYIZ’

KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘HAYIRLI BİR İŞ YAPMALIYIZ’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Hamzaçebi ve İlgezdi ile birlikte Ataşehir’de ArDerFed (Araç Dernekleri Ferderasyonu) tarafından düzenlenen Kastamonulular gecesine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Mehmet Alver başkanlığındaki ArDerFed (Araç Dernekleri Ferderasyonu) tarafından düzenlenen Kastamonulular gecesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, herkesin sandığa gidip oy kullanması gereğini hatırlatarak, vatandaşlara 16 Nisan’da sandığa gitme çağrısında bulundu.



Kastamonu Araç Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver’in ev sahipliğinde gerçekleşen Kastamonulu ünlü sanatçı Muazzez Ersoy’un sahne aldığı Kastamonulular Gecesi’nde gecede CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte; CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, STK ve Kastamonu dernek temsilcileri ile çok sayıda Kastamonulu katıldı.

HAYIRLI BİR İŞ YAPMALIYIZ

Kastamonu Araç Dernekleri Federasyonu (ArDerFed) Genel Başkanı Mehmet Alver’in ev sahipliğinde düzenlenen Ataşehir Silence İstanbul Otel’de Kastamonu Araç Dernekleri Federasyonu Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’da sandığa gitmeleri konusunda çağrıda bulunduğu konuşmasında, referandum sürecinde yaşanan gerginliğe dikkat çekip, kimsenin ötekileştirilmemesinin gereğini vurgulayarak; “Kimse kimliğinden, yaşam tarzından inancından ötürü ötekileştirilmemeli. Bir arada huzur içinde kardeşçe birlikte yaşamak istiyoruz. Çok gerildik. Zaman zaman birbirimizi kırdık. Artık Türkiye’de kırgınlıklar olmasın, huzur olsun barış olsun. Her evde huzur her evde bereket olsun. Kastamonu aynı zamanda en yeşil memleketlerimizden biridir. Allah’ın verdiği tüm güzellikler Kastamonu’da görmek mümkündür. Kastamonulu olmak ayrıcalıktır. Nisan’da sandığa gideceğiz. Herkesin gidip oy kullanmasını isterim. Evet diyenin de hayır diyenin de başımın üstünde yeri vardır. İnsan haklarına sahip çıkmak kadar güzel bir şey yoktur” şeklindeki konuşmasında referandumla ilgili de; “Hayırlı bir iş yapmalıyız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ