logo

Kenan Sofuoğlu, ‘Biz Milletvekileri O’nun Askerleriyiz’

Kenan Sofuoğlu, ‘Biz Milletvekileri O’nun Askerleriyiz’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı milletvekili adaylarının katıldığı Su Deposunda başlayan ve İlçe Başkanlığı önünde tamamlanan “Sevgi Yürüyüşü” adıyla etkinlik düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sevgi Yürüyüşü”nde konuşan Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı, dünya şampiyonu, motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, 4 haftadır gece gündüz çalıştıklarını kaydederek; “Bütün derdimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı daha güçlü yapmak. O, bizim komutanımız. Biz de milletvekilleri olarak O’nun askerleriyiz.

Ak parti

İTV Haber paylaştı: 21 Haziran 2018 Perşembe

AK Ataşehir – AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı sevgi yürüyüşü

İTV Haber paylaştı: 21 Haziran 2018 Perşembe

Av.Ahmet Özcan öncülüğünde Ak Parti Ataşehir İlçe yönetimi aralarında 2007, 2010 ve 2012’nin ardından 2015’te 4. kez Supersport şampiyonluğu ile birlikte sayısız uluslar arası derecesi bulunan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği ile motosiklet yarışı kariyerini sonlandırarak Sakarya’dan Ak parti milletvekili adayı olan Kenan Sofuoğlu ile birlikte; milletvekili adayları İsmet Uçma ve İbrahim İlci, Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, belediye meclis üyeleri, Ak Parti SKM Başkanı Aytek Durak, Zafer Düşgün’ün de aralarında olduğu ilçe yönetim kurulu üyerler, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Ataşehir Su Deposu’nda başlayan Küçükbakkalköy’deki Ak Parti İlçe Merkezi önünde tamamlanan Sevgi Yürüyüşü sonrasında İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve milletvekili adayları alanda toplanan partililere seslendiler.

İlçe yöneticilerinden Osman Ünal’ın sunumu ile gerçekleşen programda protokol konuşmaları Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ile başladı. Milletvekili adayları İsmet Uçma ve İbrahim İlci yaptıkları konuşmalarla 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret ettiler.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ MEMLEKET MESELESİ

24 Haziran seçimlerine sadece iki gün kaldığının altını çizen İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan 2 gün sonra sandığa gidecek Türkiye Cumhuriyeti milletinin sandığa giderek seçimini yapacağını kaydederek; “24 Haziran seçimlerinin bir memleket meselesi olduğunu her zaman söyledik. 24 Haziran seçimleri şahsi menfaatlerimizin, şahsi tercihlerimizin önüne geçmiştir. Bu seçim 15 Temmuz darbe girişimini TV’den seyrederken marketlere koşanlarla, tankın önüne yatanların arasında yapılacak seçimdir. Bu seçim ya 15 Temmuz’un devamı, ya da istikbale kavuşmuş olma seçimidir. Bizler yarın Ataşehirliler olarak Dünya Liderimizi misafir etmek üzereyiz” dedi.

İTV Haber paylaştı: 21 Haziran 2018 Perşembe

O, BİZİM KOMUTANIMIZ. BİZ MİLLETTEKİLERİ O’NUN ASKERLERİYİZ

İstanbul’da programlara katıldığını kaydeden, 20 yılın üzerinde süren sporculuğunu noktaladığını Ak Parti Sakarya Milletvekili aday olduğunu vurgulayan Kenan Sofuoğlu, motor sporcusu olarak şampiyonlukların nasip olduğunu belirterek; “4 hafta önce sporculuğumdan emekli oldum. Uzun bir istirahat yapacağım derken; Cumhurbaşkanımız Sakarya’dan milletvekili adayı olmamı istedi. Ben de bu isteğe; onur gurur, olarak baktım. Ama zor ve meşakkatli bir görev olduğunun bilincinde olarak böyle bir yola girdim. Kolay bir yol değil. 4 haftadır gece gündüz çalışıyoruz. Bütün derdimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı daha güçlü yapmak. O, bizim komutanımız. Biz de milletvekilleri olarak O’nun askerleriyiz. Sizlerin desteğinize ihtiyaç var” dedi.

İTV Haber paylaştı: 21 Haziran 2018 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ