logo

Kenan Yılmaz’ın son teklisi ‘Birdenbire’ Yayında!

Kenan Yılmaz’ın son teklisi ‘Birdenbire’ Yayında!

Kenan Yılmaz’ın Orhan Veli’nin şiirinden son teklisi “Birdenbire” KYMY Production etiketiyle 11 Aralık 2020 tarihinde tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Sözleri Orhan Veli Kanık’a müziği ise Kenan Yılmaz’a ait olan şarkının düzenlemesi de yine sanatçıya ait. Kenan Yılmaz; Bu şarkı benim kariyerimde ki olgunluk eserim. Orhan Veli’nin hayatı ve şiirlerindeki naif anlatım beni her zaman etkilemiştir.

“Birdenbire” de bunlardan biri. Bende bu naif anlatıma yakışır çağdaş bir düzenleme yapmaya çalıştım. Son söz, her zaman olduğu gibi yine dinleyicinin, dedi.

KENAN YILMAZ KİMDİR

Kenan Yılmaz şarkıcı/söz yazarı ve prodüktör olarak tanınmaktadır.1980 yılında Almanya’da doğan Kenan Yılmaz, ilk solo albümünü (Sarhoş Balık) 2010 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınlamıştır.

 Reklam, dizi ve sinema filmlerine müzik yapmış, TRT Çocuk’ta yayınlanan “Canım Kardeşim“ adlı çizgi filmin müzikleriyle ve bestelediği çocuk şarkılarıyla dikkat çekmiştir.

Melihat Gülses ile bir araya gelerek seslendirdiği, aynı zamanda söz ve müziğini yazdığı “Can” isimli şarkısı en sevilen düetler arasına girdi.

2017 yılında kendi yapım şirketini Kymy Production ismiyle açan Kenan Yılmaz, yayınladığı çalışmalar ile önemli başarılara imza attı. 2019 yılında “Benimle Söyle” adlı televizyon programında jüri üyeliği yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ