logo

Kılıçdaroğlu, CHP ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü!’

Kılıçdaroğlu, CHP ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü!’

kkCHP’nin Yerel seçim çalışmalarının yürüteceği seçim stratejisi düzenlenen basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

“17 Aralık’tan beri hukuk çiğneniyor. Türkiye’yi tek bir adamın geleceği planlarına mahkum etmek için yasal düzenlemeler yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyorlar” diye konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP’nin logosunun altında artık “Türkiye’nin Birleştirici Gücü!” yazacağını duyurdu.

CHP’nin önce insan diyeceğini, insanları fakir ve zengin diye ikiye bölen konut projelerinin olmayacağının altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin birleştirici gücü olma bilinci ile vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine kayıtsız kalmamız beklenemez. Biz herkesin varlık, birlik ve özgür biçimde yaşayacağı Türkiye vaat ediyoruz. Logomuzda ‘CHP Türkiye’nin birleştirici gücü’ yazacak. Türkiye’nin birleştirici gücü olma bilinci ile vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine kayıtsız kalmamız beklenemez. Biz herkesin varlık, birlik ve özgür biçimde yaşayacağı Türkiye vaat ediyoruz. Bizim iktidarımızda kimse insanların evlerini ellerinden alıp başkalarına peşkeş çekmeyecek. Enerjimizi ‘vatandaşlarımız daha çok kazansın’ diye harcayacağız. 30 Mart günü varlık, birlik ve özgür biçimde yaşayan Türkiye’nin kuruluşu yolunda büyük adımı atacağız. 30 Mart’tan sonra Tükiye’de daha güçlü CHP olacak“ diye ifade etti CHP’nin yerel seçim stratejisindeki satır başlarını.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ