logo

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’dan Hacıbektaş ilçesinde Ziyaret

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’dan Hacıbektaş ilçesinde Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri için geldiği Hacıbektaş İlçesinde kursal alanları ziyaret ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vefatının 749’ncu yılı nedeniyle Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katılmak için geldiği Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Hacı Bektaş Veli ve diğer kursal alanları ziyaret ettiler.

Hacı Bektaş Veli’y vefatının 749’ncu yılında Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katılmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacıbektaş ilçesinde ziyaret gerçekleştirdiler.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretler ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Anadolu bilgeliğinin ve sevgisinin en kıymetli değerlerinden Hacı Bektaş Veli’yi anmak için Nevşehir Hacıbektaş’tayız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bu maneviyat yüklü ilçemizin kutsal yerlerini ve İBB olarak düzenlediğimiz alanları ziyaret ettik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ