logo

KİPTAŞ’tan Halka Açık Gayrimenkul ve Araç Müzayedesi

KİPTAŞ’tan Halka Açık Gayrimenkul ve Araç Müzayedesi

İstanbul’un çarpık yapılaşmasına çözüm için kurulan KİPTAŞ, portföyünde bulunan değerli arsa, işyerleri ve lüks araçları halka açık gerçekleştireceği Müzayede ile satışa arz ediyor.

KİPTAŞ, portföyünde bulunan değerli arsa, işyerleri ve lüks araçları halka açık gerçekleştireceği Müzayede ile satışa arz ediyor. Kısa vadeli ve uzun vadeli yatırımcılara hitap eden portföyü şeffaf bir şekilde piyasaya sunuyor.

KİPTAŞ, portföyünde halka açık müzayede ile ilgili açıklaması şöyle:

YILIN SON KDV İNDİRİMİNİ KAÇIRMAYIN!

31 Aralık 2019’a kadar devam etmekte olan KDV indirimi fırsatıyla %8 KDV ödeyerek işyeri sahibi olabilirsiniz.

HER BÜTÇEYE UYGUN FİYAT VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

20.162,00TL den başlayan fiyatlarla arsalara,  586.785,00TL den başlayan fiyatlarla işyerlerine,  %30 peşin 24 ay vade veya  %50 peşin 36 ay vade ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

KİRALANMAYA HAZIR BİTMİŞ DÜKKANLAR

İstanbul’da yüksek standartlarda yaşam vadeden KİPTAŞ projelerinde siz de kiralanmaya hazır hemen teslim işyerlerinden birinin sahibi olabilirsiniz. Müzayede de anahtar teslim yatırım değeri oldukça yüksek cadde üstü dükkanlar ve arsalar yeni alıcılarını bekliyor.

DÜNYANIN HER YERİNDEN KATILABİLECEĞİNİZ ONLİNE MÜZAYEDE

24 Ekim 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan müzayedeye ister doğrudan KİPTAŞ Genel Merkezinde, isterseniz de online olarak internet üzerinden Dünyanın her yerinden katılabilirsiniz. KİPTAŞ’ınhalka açık bu ilk müzayedesini salona gelemeseniz bile evinizden, iş yerinizden, hatta yurt dışından takip edip teklif verebileceksiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ