logo

Kırkpınar’ın Şampiyonuna Başkan İrfan Dinç’ten Destek

Kırkpınar’ın Şampiyonuna Başkan İrfan Dinç’ten Destek

Baskan_irfan_dinc_sampiyon_gures -demirel_0Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreşçilerinden Emre Can Demirel, Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyarette bulundu. Başkandan şampiyona tam destek.

654. Kırkpınar Güreşlerinde Teşvik (1) boyunda, 160 rakibi arasında birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi olan Demirel için Başkan Dinç, ‘’ Kırkpınar güreşlerinde ilimizi başarıyla temsil ederek Altın Madalya ile dönen evladımız Emre’ye Çankırı adına teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bizler sporun ve spor ile ilgilenen yavrularımızın her anlamda destekçileriyiz. Belediye Gençlik Spor Kulübü Antrenörlerimizden Seyfettin Karadeniz Hocamıza da kulübümüze böyle başarılı sporcular kazandırdığı için ayrıca teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Güreş takımı antrenörü Seyfettin Karadeniz ise ‘’ Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi ve Çankırı adına bu şampiyonluk can suyumuz oldu. Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’ten Allah razı olsun. Bizlerin her zaman her durumda destekçisi oldu. Ben özellikle bu şampiyonluğu başkanımıza armağan ediyorum. Tüm Çankırı’ya hayırlı uğurlu olsun.’’şeklinde konuştu.

Bu büyük gururu Başkan Dinç ile çektirdiği fotoğraf ile ölümsüzleştiren başarılı güreşçiye, Dinç tarafından Cumhuriyet Altını armağan edildi.

Baskan_irfan_dinc_sampiyon_gures -demirel_3

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ