logo

Kış Mevsiminin Gelmesiyle Araç Bakımının Önemi Arttı

Kış Mevsiminin Gelmesiyle Araç Bakımının Önemi Arttı

Soğuk havalarda araçların maruz kaldığı yağmur, buğulanma ve buzlanma gibi durumlara karşı Expert by Fakir’in kış serisi ürünleri profesyonel çözümler sunuyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle araçlar için ekstra önlemler almak büyük önem taşıyor. Özellikle yağmur, buğulanma ve buzlanmaya karşı güvenli ve konforlu bir sürüş için araç bakımını titizlikle yapmak gerekiyor.

İnovatif oto temizlik ve bakım ürünleri markası Expert by Fakir’in buğu önleyici, yağmur kaydırıcı ve buz çözücüsü zorlu kış şartlarında güven veriyor.

Yağmurlu Havalarda Net Görüş Sağlıyor

Yağmur damlacıkları araç camı üzerinde kolayca tutunabilir. Expert by Fakir yağmur kaydırıcı, cam yüzeyinde oluşan damlaların rüzgarla kaymasını ve kirlerin yüzeye tutunmasını önleyerek sürüş güvenliğini artırıyor. Ürün uygulandığı zeminin üzerini tamamen kaplayarak görünmez bir katman oluşturuyor ve cam yüzeyi dokusunda, görünüşünde, renginde hiçbir değişiklik oluşturmuyor. Çamur ve tozların camlara yapışmasını geciktirip, camların temizlenmesini de kolaylaştırıyor. Expert by Fakir yağmur kaydırıcı, otomobil cam ve aynalarında kullanıldığı gibi aynı şekilde mağaza camlarında, duşakabin vb. suya maruz kalan cam yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. 

Buğulanma Derdine Son

Soğuk ve yağmurlu havalarda araç camlarında, aynalarda buğulanma sık görülür. Bu durum sürücü için görüş açısında sorunlar oluşturabilir. Fakir Expert buğu önleyici, buğulanmayı uzun süreli önlerken uygulandığı yüzeyde leke ve kalıntı bırakmıyor. Ürün, araç camları ve aynalarında kullanıldığı gibi, mağaza camları, banyo aynaları gibi camsı yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca camlar ve aynalar üzerinde yer alan kauçuk kısımlara asla zarar vermiyor.

Tüm Donmuş Yüzeylerde Etkili

Kış mevsiminde, kar yağışının olduğu havalarda veya sabah saatlerinde yaşanan buzlanma hem görüş açısı hem de araç camı için olumsuzluk yaratabiliyor. Expert by Fakir Buz Çözücü, cam ve tüm donmuş yüzeylerdeki kar ve buzu kolayca çözebiliyor. Otomobil camları dışında farlar, aynalar, silecekler, donmuş kapı kilitleri, kapı lastikleri gibi yerlerde de güvenle kullanılabiliyor. Ürün boyalara, kauçuklara ve plastik yüzeylere asla zarar vermiyor.  

Expert by Fakir ailesinde; araç içi temizleyici, torpido temizleyici, lastik temizleyici ve parlatıcı, jant temizleyici, cilalı oto şampuanı, hızlı cila, buz çözücü, buğu önleyici, yağmur kaydırıcı ve radyatör antifrizi gibi bir aracın tüm ihtiyaçlarına yönelik temizlik ve bakım ürünleri bulunuyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ