logo

Kışın En Renkli Sanat Atölyesi Ataşehir’de Başlıyor

Kışın En Renkli Sanat Atölyesi Ataşehir’de Başlıyor

Atasehir_kıs_sanat_okulları -Ataşehir Belediyesi, Ataşehirli vatandaşların sanat dolu bir yıl geçirmeleri için yetişkinler ve çocuklar için kış dönemi sanat okullarını açıyor. Kış Sanat Atölyesi başlıyor.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği kış dönemi atölye çalışmalarının kayıtları 7 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

18 yaş üstü Ataşehirlilerin katılacağı çalışmalar kapsamında; Dans, Fotoğraf ve Sinema, Gitar, Heykel, Halk Oyunları, Kemençe, Klarnet, Perküsyon, Resim, Şan, Tiyatro, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koro çalışmaları yapılacak.

IMG_8071

6-17 yaş arasındaki çocuklar için açılacak Kış Sanat Okulu atölyelerinde; Drama, Gitar, Keman, Perküsyon, Piyano, Resim, Bağlama, Bale/Dans ve Temel Müzik Eğitimi atölye çalışmaları yapılacak

Kış Sanat Okulları için, kayıt olacak kişinin kimliği ile; Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, ATAMEM, Ataşehir Gençlik Merkezi, Kayışdağı Lions, İnönü ve Mustafa Kemal Ataevlerine müracaat etmesi yeterli olacak.

Atölye çalışmalarına katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek zorunludur.

IMG_7333IMG_7820

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ