logo

KIZILAY BAĞIŞÇILARI VE GÖNÜLLÜLERİ İFTARDA

KIZILAY BAĞIŞÇILARI VE GÖNÜLLÜLERİ İFTARDA

kizilay_iftar (1)Türk Kızılay Derneği Ataşehir Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle Atatürk Mahallesi’ndeki şube merkezinde düzenlediği iftar programında gönüllü ve bağışçılarıyla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Rahman Baki başkanlığındaki Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi tarafından, dernek merkezinde düzenlenen İftar yemeğine; Ataşehir Ak parti İlçe Başkanı Av. M.Naim Yağcı ve yönetim kurulu üyesi Zafer Düşgün, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Namık Sürmen, Başkanı Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu ve yürütme kurulu üyesi Hüseyin Turgut, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Yönetim kurulu üyeleri, bağışçıları ile yardım sevenler katıldı.

BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal tarafından duanın yapıldığı iftar yemeğinde yaptığı konuşan Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Başkanı Rahman Baki, Kızılay olarak yardım sevenlerin bağışlarını beklediklerini kaydederek; “ Kızılay Ataşehir Şubesi olarak biz bazı güzellikler olsun diye sizleri davet ettik. Bugün Bayır Bucak Türkmenlerine yapacağımız yardım konusunda sizleri bilgilendireceğiz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz. Davetimize katıldığınız için sizler şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜRK KIZILAY’I AYRIM GÖZETMEDEN YARDIM YAPAR

Bayır Bucak Türkmenlerine yapılacak yardımla ilgili bilgi veren Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akın, Kızılay’ın ayrım gözetmeden bütün insanlara yardım ettiğine dikkat çekerek;  “Kızılay’ın temel vazifesi, görevi dil, din, ırk ayırımı gözetmeksizin insan ızdırabını dinlemektir. Türk Kızılayı dünyanın birçok yerinde ciddi hizmetler yapıyor. Bu hizmetler Kızılay gönülleri vasıtasıyla gerçekleşiyor.  Ataşehir Şubesi olarak bu yardım kervanına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yardım sever arkadaşlarımızla bir araya gelerek Suriye’de sıkıntı yaşayan Bayır Bucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlattık. Kızılay gönüllülerin bu anlamda çok büyük katkılarının olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. En yakın sürede yardımları yerine ulaştıracağız. Bu konuda katkı sunan, destek olan her Kızılay gönüllüsüne Türk Kızılay’ı ve şubemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğinden sonra katkı sunan yönetim kurulu eski üyesi ve Kızılay gönüllülerinden Mustafa Erdoğan’a Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Başkanı Rahman Baki, İş adamı ve CHP Meclis Üyesi Namık Sürmen’e de Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü ve Kızılay Derneği yöneticisi Orhan Çerkez tarafından plaket takdim edildi. Mahalle muhtarlarına da Türk bayrağı ile Türk Kızılayı Bayrağı hediye edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ