logo

Kocaeli’de Gazeteci Güngör Arslan Silahlı Saldırıda Öldürüldü

Kocaeli’de Gazeteci Güngör Arslan Silahlı Saldırıda Öldürüldü

Kocaeli’de ofisinde silahlı saldırıya uğrayan, ağır yaralanan Ses Kocaeli isimli internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli‘de, internet haber sitesi sahibi Güngör Arslan, Cedit Mahallesi’ndeki ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

GAZETECİ GÜNGÖR ARSLAN ÖLDÜRÜLDÜ

Ofisindeki saldırıda yaralanan, Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güngör Arslan, hayatını kaybetti.

Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’ta bulunan Ses Kocaeli Gazetesi ofisinde çalışan Güngör Arslan, silahlı saldırıya uğradı. Üç yerinden vurulan Arslan, ağır yaralanarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri Arslan’ın kurşunlanmasıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakaladı. Saldırı ile ilgili yapılan ilk açıklamada, Arslan’ın ofisinde silahlı saldırıya uğradığı belirtilerek, hastanede ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Kocaeli Valiliği tarafından gazeteciye yapılan saldırı ile ilgili açıklamada, “Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R. Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

SINIR TANIMAYAN GAZETECİLER’DEN AÇIKLAMA

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkçe resmi sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, “Saldırıyı lanetliyoruz. Saldırı nedeninin ortaya çıkarılması ve tüm sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Gazeteci Güngör Arslan’ın son yazısı

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ