logo

‘Kongremizi Şölene Çeviren Kadınlarımıza Teşekkür Ediyorum’

‘Kongremizi Şölene Çeviren Kadınlarımıza Teşekkür Ediyorum’

CHP Ataşehir İlçe Başkanı’ndan görevi devralan CHP Ataşehir Kadın Kolları yeni Başkanı Sevil Akkaya Düzenli, “Kongremizi şölene çeviren tüm emekçi kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen kongrede CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolu başkanlığına seçilen Sevil Akkaya Düzenli, düzenlenen törenle CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’dan görevi devraldı.

ATAŞEHİR CHP İLÇE KADIN KOLU DEVİR TESLİM‘Kongremizi Şölene Çeviren Kadınlarımıza Teşekkür Ediyorum’ https://www.itvhaber.com/kongremizi-solene-ceviren-kadinlarimiza-tesekkur-ediyorum.html#.Xk1mAuByTyA.twitter #KongremiziŞöleneÇevirenKadınlarımızaTeşekkür #CHPAtaşehirİlçeBaşkanı #GöreviDevraldı #CHPAtaşehirKadınKolları #Başkan #SevilAkkayaDüzenli #CelalYalçın #KadınKollarıBaşkanı #itvhaber

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 19. Februar 2020

YENİ BAŞKANIMIZ SEVİL AKKAYA DÜZENLİ’Yİ TEBRİK EDİYORUM

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolu’nun kongresini yaparak tam bir demokrasi örneği sergileyerek kadınların İstanbul’da en çok oy kullandığı bir seçimi gerçekleştirip, 1306 kadın üyenin sandığa gelerek aday tercihlerini sandığa yansıttıklarını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, yeni başkan Sevil Düzenli’ye görevi teslim ettiği törende; “Yeni kadın kolları başkanımız Sevil Akkaya Düzenli oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Törene katılan kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALANLARA BAŞARI TEMENNİLERİMİZİ İLETİYORUM

Önceki başkan Hamiyet Ardıbatan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Önceki Kadın Kolları Başkanımız Hamiyet Ardıbatan ve yönetimindeki arkadaşlarına teşekkür gönderelim. Yaklaşık bir saat önce odamda yeni başkanımız Seval hanıma başarı dileklerini ve tebriklerini iletti. Ve devir teslim yaptılar. Ben yeni yönetimde görev alan tüm yöneticilere, delegelerimize başarı temennilerimizi iletiyorum. Umarım partimiz iktidar yolunda 1306 kadınımız ve hatta daha fazlasını aktif hale getirerek beraber çalışmalar yapıp, hep berber duyarlılığımızı gösteririz. İlçe örgütümüz, gençlik ve kadınlarımızla bunu başarmak zorundayız.” diye konuştu.

BURADA OLAN ÖRGÜTÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Büyükşehirleri alarak toplumda yarattığı umut dalgasının dinamiklerinin Cumhuriyet Halk Partisi kadroları ve bu kadroların en önemli mekanizmasının sokakta, alanda fedakarlık eden kadınlar olduğunu kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Kadınlar haklarına sahip çıkmalı. Kadın cinayetlerine karşı, tacize, el ele, yan yana durma zorunluluğu var. Kazanan CHP olacak. İktidar yolunda yan yana, birlikte dayanışma zorunluluğu vardır. Bu gün burada olan örgütümüze teşekkür ediyorum.” Dedi.     

Kuruluşundan bu güne görev yapan bütün kadın kolları başkanlarına teşekkür ederek söze başlayan CHP Ataşehir Kadın Kolları yeni Başkanı Sevil Akkaya Düzenli, “Kendilerinden aldığım bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan şüpheleri olmasın. Bize desteğe gelen, kongremizi şölene çeviren tüm emekçi kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu gün buraya gelip bizi nurlandıran tüm örgüt emekçilerine çok çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ