logo

Koronadan Ölen Doktor: ‘Kızlarım Küçük Sahip Çıkarsınız Değil Mi?’

Koronadan Ölen Doktor: ‘Kızlarım Küçük Sahip Çıkarsınız Değil Mi?’

Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden aile hekimi Yavuz Kalaycı son mesajında, “Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?” diyerek çocuklarına sahip çıkılmasını istedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı(56), koronavirüs salgınında  annesi, babası ve kardeşini kaybetti. Kendisine de koronavirüs (kovid 19) tanısı konulan Kalaycı, virüsle mücadelesinde yenik düşerek gün önce hayatını kaybetti.

KOVİD 19 SALGININDA ANNESİ, BABASI VE KARDEŞİNİ KAYBETMİŞTİ

Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı(56), daha önce koronavirüs (Yeni Tip Koronavirüs) Kovid 19 salgınında annesi, babası ve kardeşini kaybetmişti.

SİZ HALA EVDE SIKILIYOR MUSUNUZ?

Meslektaşı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajını paylaşarak, “Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: ‘Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?” diyerek “Siz hala evde sıkılıyor musunuz?” şeklinde tepki gösterdi.

HALUK LEVENT: “BİZİM DE KIZLARIMIZ ONLAR”

Nayır’ın bu paylaşımı üzerine sanatçı Haluk Levent de kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Kalaycı’nın eşi ve çocuklarıyla birlikte olduğunu belirerek, “Yavuz Kalaycı’nın eşi ve çocuklarıyla birlikteyim. Hepinizin adına başsağlığında bulundum. Eşi ‘Yavuz’un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağ olsunlar’ dedi. Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız. Ve artık bizim de kızlarımız onlar. Merak etmeyin” ifadelerine yer verdi.

“ÇOCUKLARINIZIN EĞİTİMİ OGUZKAAN KOLEJİ GÜVENCESİ ALTINDADIR”

Koronvirüsten hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocuklarının okulu Oğuzkaan Koleji’nin kurumsal twitter adresinden yapılan açıklamada, “Değerli velimiz Dr. Yavuz Kalaycı’nın, COVID19’a karşı vermiş olduğu onurlu mücadelede kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Doktorum, ellerinizle emanet ettiğiniz çocuklarınızın eğitimi Oguzkaan Koleji güvencesi altındadır. Ruhunuz şad olsun” ifadelerini kullanıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ