logo

Kovid 19’dan Hastanede Tedavi Gören Muharrem İnce Taburcu Oldu

Kovid 19’dan Hastanede Tedavi Gören Muharrem İnce Taburcu Oldu

Corona test sonucu pozitif çıkan, eşi ile birlikte 12 Nisan’dan itibaren hastanede kontrol ve tedavisi devam eden Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce taburcu oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Memleket Hareketi’ni başlatan ve siyasi parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, siyasi çalışmalarına Corona test sonucu pozitif çıkması üzerine ara vermek zorunda kalmıştı.

Korona testinin pozitif çıktığı günden itibaren eşi ile birlikte hastanede tedavisi süren Muharrem İnce, eşi ile birlikte taburcu oldu.

“EŞİMLE BİRLİKTE HASTANEDEN TABURCU OLDUK”

Tedavi olduğu hastaneden eşi ile birlikte taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Muharrem İnce,  “Eşimle birlikte hastaneden taburcu olduk. Çok şükür ikimiz de iyiyiz ve evimizdeyiz. Sağlık dileklerini gönderen herkese ve tedavimizle ilgilenen Başhekim Aziz Surel’e, İhsan Ateş hocaya ve ekibine, tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkürler. Sağlıklı günlerde buluşacağız.” Dedi.

CORONA TEST SONUCUNUN POZİTİF ÇIKTIĞINI DUYURMUŞTU

Muharrem İnce Korona hastalığına yakalandıklarını,  “Corona test sonucum pozitif çıktı. Benimle temaslı olanların test yaptırmalarını ve kendilerini karantinaya almalarını rica ediyorum. Arayan, soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı, güzel günlerde buluşacağız.” Açıklaması ile duyurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ