logo

Kovid Ataşehirli Sağlıkçı Uzm.Dr.Osman Arıkan’ı Aramızdan Aldı

Kovid Ataşehirli Sağlıkçı Uzm.Dr.Osman Arıkan’ı Aramızdan Aldı

Ataşehir ve İçerenköy’ün önde gelen hekimlerinden, sağlık ordusu üyesi Uzm. Dr. Osman Arıkan, yakalandığı çağın illeti koronavirüs ile mücadelesine yenildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in önde gelen sağlıkçılarından, çağın salgını koronavirüs ile savaşan sağlık ordusunun fedakar üyesi Uzm. Dr. Osman Arkan aramızdan ayrıldı.

Yönetim kurulu üyesi olduğu hastanede ilk günden itibaren halk sağlığı için pandemi ile mücadele veren Uzman Dr. Osman Arıkan kovid 19  (Koronavirüs) testi pozitif iken ağırlaşan durumu nedeniyle tedavisine hastanede entübe durumda devam edildi. Hastaneye kaldırıldığı günden bu yana sağlık durumu ciddiyetini koruyan, entübe durumdan çıkamayan Uzm. Dr.Osman Arıkan virüse karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Tedavisi devam eden hastanede yaşama veda eden Uzm. Dr. Osman Arıkan için 20 Mayıs Perşembe günü  Avicenna Hastanesi önünde helallik alınacak. Saat: 17:00’de Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Merhum Arıkan, kılınacak cenaze namazının ardından Küçükbakkalköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

KOVİDE YAKALANMIŞ HASYTANEYE KALDIRILMIŞTI

Türkiye’de Yılın Tıp İnsanı” dalında Altın Palmiye Ödülü sahibi Ataşehir ve İçerenköy’ün önde gelen hekimlerinden, sağlık ordusu üyesi Dr.Osman Arıkan, entübe durumda yakalandığı çağın illeti koronavirüs ile mücadele ediyordu.

Salgının ilk günlerinden itibaren Ataşehir’de pandemi hastanesi olarak hizmet veren Avicenna Hastanesi Yönetim Kurulu başkan vekili, Ataşehir Birlik Vakfı ve Ataşehir Sivaslılar Platformu Kurucu Başkanı Dr. Osman Arıkan kovid 19  (Koronavirüs) testi pozitif çıkmış ağırlaşan durumu nedeniyle tedavisine bir süredir entübe durumda devam edildi. Hastaneye kaldırıldığı günden bu yana sağlık durumu ciddiyetini koruyan, entübeden çıkamayan Dr. Osman Arkan yaşama veda etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ