logo

Kovid Tanısıyla Hastaneye Yatan Kadir Gökmen Öğüt Taburcu Oldu

Kovid Tanısıyla Hastaneye Yatan Kadir Gökmen Öğüt Taburcu Oldu

Koronovirüs testi pozitif (+) çıkan TBMM 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili önceki dönem Parti Meclisi Üyesi ve CHP Kadıköy İlçe başkanlarından Kadir Gökmen Öğüt taburcu oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

TBMM 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili önceki dönem Parti Meclisi Üyesi ve CHP Kadıköy İlçe başkanlarından Kadir Gökmen Öğüt, Koronovirüs testi pozitif (+) çıkmış ve Kovid 19 tanısı ile hastanede tedavi altına alınmıştı.

Bu akşam sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kadir Gökmen Öğüt, taburcu olduğunu ve evinde karantinaya devam edeceğini kaydederek,  “Dünden bu yana iyi dileklerini ileten bu ülkenin bütün güzel insanlarına tek tek teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle bağrıma basıyorum. Var olunuz. Semptomlarım ağır seyretmediği ve bir tek yatağın bile boş kalması çok önemli olduğu için artık evimde karantinada tedavim devam ediyor. Kahramanlarımız sağlık emekçilerimize minnettarım. Sağlıkla kalın…” dedi.

KORONAVİRÜS TANISI TEST POZİTİF (+) İLE HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜ

Gözlemlediği bazı belirtiler üzerine yaptırdığı ilk teste negatif çıkan sonucuna rağmen hastalık belirtilerinin artması üzerine Çankırı Çerkeş asıllı, diş hekimi, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, tekrarlanan testinin pozitif (+) çıktığı ve koronavirüs tanısı ile hastanede tedavi altına alınmıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamasında tedavisinin sürdüğünü, sağlık durumunun iyi olduğunu birkaç gün içinde taburcu olacağını söylemişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ