logo

Kovid Tedavisi Gören Ekrem İmamoğlu Hastaneden Taburcu Oldu

Kovid Tedavisi Gören Ekrem İmamoğlu Hastaneden Taburcu Oldu

Koronavirüs testi pozitif çıkan, İstanbul’da hastanede tedaviye başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 gündür Kovid-19 tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tahliye olduktan sonra 4 gün daha evinde karantinada olacağını belirten İmamoğlu, “Karantina dönemi biter bitmez, inşallah birinci mesai günümde İzmir’e gidip, İzmir’deki dostlarımızla, hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla buluşup, onların acılarını paylaşacağım” diye konuştu.

TÜRKİYE VE İSTANBUL İÇİN EN ÖNEMLİ MESELE DEPREM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacaklarını belirten İmamoğlu, “Türkiye ve İstanbul için en önemli meselinin deprem olduğunu, bir kez daha bize bu süreç hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın bile yersiz olduğunu; bu konu üzerine hep beraber, milletçe, bütün yöneticilerle birlikte odaklanmamız gerektiğini de hatırlatmış oldu bir daha ne yazık ki” dedi.

YÜKSEK ATEŞİ 4 GÜN YAŞADIM

Hastane çıkışında kameraların karşısına geçen İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “23 Ekim Cuma gecesi, saat 21.00 sıralarında bir yüksek ateşle Amerikan Hastanesi’ne gelmiştim. 10 gün sonra taburcu oluyorum. Kovid-19 testimin pozitif çıkmasından sonra, tedavi sürecimi burada gayet iyi bir şekilde geçirdiğimi ifade edebilirim. Ateşim 4 gün civarında sürdü. Yüksek ateşle gelmiştim ve o yüksek ateşi 4 gün boyunca yaşadım. Sonra yüksek ateş, yerini normal ateşe bıraktı ama tedavi sürecimiz devam etti. Her şey kontrol altındaydı, ateşin dışında başka bir sıkıntı, semptom yaşamadım. Tedavi süresince bizleri arayan herkese, bütün vatandaşlarımıza iyi dileklerini ileten bütün hemşehrilerimize çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.

İMAMOĞLU SAĞLIKÇILARA ÖZEL TEŞEKKÜR

Muhittin Böcek’e ve tedavi gören bütün hastalara şifa dileyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tedavi sürecinde kendisiyle ilgilenen hastane personeline, sağlık personeli ve hemşirelere teşekkürlerini ileterek, “Erhan Barutçu, Ömür Erçelen, yine başhekim İsmail Bozkurt’a, yardımcısı Mustafa Özünal’a, 7 yıldır her anımı takip eden check-up doktorum Sedat Sarp’a, Önder Ergönül’e, Şiran Keske’ye, göğüs hastalıları Levent Kabak’a ve radyoloji bölümünden Sevgi Akbek’e, 10 gün boyunca fizik tedavi olarak bana destek olan Dr. Yaprak Ataker ve tüm ekibine, hemşirelere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ