logo

Küçükbakkalköy Hizmet Birimi Açıldı

Küçükbakkalköy Hizmet Birimi Açıldı

hizmet birimiAtaşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yapımı planlanan hizmet birimlerinden Küçükbakkalköy prestij Caddesi’ndeki Hizmet Birimi faaliyetlerine başladı.

Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehirli vatandaşlara daha kolay ve hızlı hizmet verebilmek adına mahallelerde hizmet birimleri oluşturuluyor. Bunlardan ilki olan Küçükbakkalköy Hizmet Birimi faaliyetlerine başladı.

Küçükbakkalköy’deki Prestij Caddesi üzerinde yer alan hizmet biriminde; Ataşehirli vatandaşlar her türlü ihbar, dilek ve şikâyetlerini belediye binasına gitmeden iletebiliyorlar. Elektronik ortamda yapılan işlemler anında ilgili müdürlüklere yönlendirilmiş oluyor.

Ayrıca vatandaşlar gıda, çocuk bezi, hasta bezi, tekerlekli sandalye, su, yemek, eğitim materyali ve eşya yardımı gibi sosyal yardım taleplerini buradan da gerçekleştirebiliyor.

Küçükbakkalköy Hizmet Birimi’nde; Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen spor ve sanat okullarının kayıtları, tiyatro ve konser biletlerinin dağıtımı da yapılıyor. Küçükbakkalköy’ün ardından yakın bir zamanda Ferhatpaşa ve Yenişehir Hizmet Birimleri de açılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ