logo

Kullanmadığınız Ajandalara Talibiz

Kullanmadığınız Ajandalara Talibiz

PrintKadıköy Fotoğraf Merkezi ve Çınardibi Lions Kulübü işbirliği ile “Kullanmadığınız Ajandalar Bir Öğrencinin Satırlarına Hayat Versin” kampanyası başlatıldı.

Her yeni yılla birlikte edindiğimiz, bize hediye edilen yılsonlarında ise kapağını dahi açmadan rafa kaldırdığımız ajandalar artık köy okullarındaki öğrencilere defter olacak. Kampanya bazında eski yıllara ait fakat hiç kullanılmamış, yıpranmamış ajandalar köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere defter olarak gönderilecek. Kadıköy Fotoğraf Merkezi adına kampanyayı yürüten Ayşe Küçükkurt “Bu bizim ilk sosyal sorumluluk projemiz değil. Ama fotoğraf haricinde yaptığımız ilk sosyal sorumluluk projesi. Projenin çıkış noktası firmamıza her yıl öğrencilerimiz ya da iş çevrelerinde gönderilen birbirinden güzel ajandaların bir çoğunun kapağının dahi açılmadan rafa kaldırılması oldu. Düşündük bizim okul hayatımızda ajandayı defter olarak kullanmak çok havalı bir şeydi. Ajandası olan arkadaşlarımıza imrenirdik. Hem ajandaları kaplamak zorunda da değildik. Bu da ailelerimizi ikinci bir masraftan kurtarırdı. Ayrıca ajandalar defterden daha dayanıklıydı. Neden kullanmadığımız ajandalar köy okulunda bir öğrencinin satırlarına hayat vermesin … Kullanmadığınız ajandalara talibiz.”

Küçükkurt ajandaları elden ya da kargo ile kendilerine ulaştırılabileceğini, ancak kargo ile gönderenlerin kargo ödemelerini kendilerinin yapması gerektiğinin de altını çizdi.

Kargo Firması Destekleyici Aranıyor

Eski ajandalarınızı toplayıp Kadıköy Fotoğraf Merkezi’nin Moda’daki adresine teslim edebilirsiniz. Kampanya için şu anda bir bitiş süresi yok. Sebebi ise bu tür ihtiyaçların her zaman olacağı. Merkez yürütebildiği kadarıyla projeyi sürdürecek ancak ajanda haricinde kampanyanın sağılıklı bir şekilde yürütülmesi için bazı destekler istiyor. Bunların başında ajandaların bedelsiz olarak köy okullarına ulaştırılması geliyor. Bir kargo firmasının projeye destek vermesi projenin işleyişi açısından son derece önemli.

İHTİYAÇ SAHİBİ OKULLARDA ULAŞABİLİR

Kampanyaya destek verenlerin yanı sıra toplanan ajandalara talip olan okullarda Kadıköy Fotoğraf Merkezi’ne ulaşabilir. Bu güne kadar birkaç okulun aradığını belirten Küçükkurt “Ajandanın yanı sıra hikâye roman tarzı ilk ve ortaokullar için kitaplar da isteniyor. Bunlar içinde Kuyubaşında Lions Merkezimiz var. Orada bir kampanya yürütülüyor. Onlara yönlendiriyoruz” dedi.

İletişim ve bilgi için :0216 4052262

kadikoyfotografmerkezi@gmail.com

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ