logo

Kurban Bayramında Devlet Köprü ve Otoyollar Ücretsiz

Kurban Bayramında Devlet Köprü ve Otoyollar Ücretsiz

Kurban Bayramı tatilinde devlet işletmesindeki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımı ücretsiz olacak.

Kurban Bayramı tatili boyunca devlet işletmesindeki köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Kararda yer almayan yap-işlet-devret (YİD) projeleri otoyol ve köprülerin kullanımı ücretli olacak.

Devlet işletmesindeki köprü ve otoyollar ücretsiz kullanımı 24 Haziran gece yarısı başlayacak, 3 Temmuz pazartesi saat 07.00’ye kadar sürecek.

Kurban bayramı boyunca Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri de ücretsiz olacak.

Kurban Bayramıda Devlet İşletmesindeki köprü ve otoyollar ücretsiz

Bayram tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

Bayram tatilinde yol ve köprüleri ücretsiz kullanım 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’da başlayacak, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’de sona erecek.

Başkentray, Marmaray ve İzban Seferleri de Ücretsiz

Kurban Bayramında 28 Haziran Çarşamba günü başlayarak 1 Temmuz Cumartesi günü gece yarısına kadar Ankara’da Başkentray, İstanbul’da Marmaray ve İzmir’de İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Bayram süresinde belediyeler ve bağlı kuruluşlar birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanılacak.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ