logo

Kurban Bayramı’nda İstanbullu Çocuklar Eğlenceye Doyacak

Kurban Bayramı’nda İstanbullu Çocuklar Eğlenceye Doyacak

Kurban Bayramı’nda İstanbul’da LEGOLAND Discovery Centre, SEALIFE ve Madame Tussauds ile çocuklara eğlence ve heyecan dolu bir bayram sunacak.

Dünyaca ünlü yıldızlarla interaktif bir eğlence deneyimi sunan Madame Tussauds İstanbul, su altının gizemli dünyasını keşfe çıkaran SEALIFE İstanbul ve LEGO® parçalarıyla çocukların hem eğlenip hem yaratıcılığını geliştiren LEGOLAND® Discovery Centre, Kurban Bayramı tatili boyunca eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Merlin Entertainments, İstanbul’da bulunan LEGOLAND Discovery Centre, SEALIFE ve Madame Tussauds ile çocuklara eğlence ve heyecan dolu bir bayram sunacak.

Türkiye’nin İlk Ve Tek LEGO® Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan İle Tanışın

Türkiye’nin ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul’un ilk ve tek model yapım uzmanı Deniz Can Doğan ile tanışmak ve eğlence merkezindeki sergilenen eserlerini birlikte gezmeye hazır olun. Deniz Can Doğan ile tanışma etkinlikleri 27 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında her gün 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

LEGO City etkinlikleri ise 24 Haziran tarihinden itibaren her gün saat 12.00 – 17.00 arasında devam edecek. Çocuklar kendi yarış arabalarını tasarlayarak, şehrin şampiyonu olmak için yarışacak.

SEALIFE’da Cocomelon İle Şarkılar Söyleyin

Cocomelon hayranları 24 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında her gün saat 13.00, 15.00 ve 17.00’de SEALIFE’da buluşacak. Çocuklar Cocomelon ile birlikte şarkılar söyleyecek, yüz boyama, el işi ve boyama atölyesinde yaratıcılıklarını geliştirecek aktiviteler yapacak.

Etkinliğe katılıp JJ maskotu ile yan yana çekilmiş fotoğrafını @sealifeistanbul Instagram hesabını etiketleyerek paylaşan misafirler arasından 5 çocuk, çekilişle Cocomelon oyuncağı kazanma şansı elde edecek.

Madame Tussauds İstanbul’da Küntay Tarık Evren İle Doodle Art Atölyesi

Bayram boyunca Madame Tussauds İstanbul’da 15.00 – 17.00 saatleri arasında Küntay Tarık Evren ile Doodle Art atölyesi düzenlenecek. Katılımcıların bir sözcüğü ile başlayacak olan bu sanatsal yolculukla kişiye özel çizilecek eşsiz tablolar ziyaretçilere hediye edilecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ