logo

Kurban Satın Alma ve Kesimindeki Sorunlar Videoda   

Kurban Satın Alma ve Kesimindeki Sorunlar Videoda   

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, satın alırken, kurban satış yerlerinde ve kesim yerlerinde karşılaşılacak sorunlara değindiği video hazırladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Doğru kurbanlık nasıl seçilir? Kurban kesildikten sonra nelere dikkat etmeliyiz? Kurban etini ne zaman tüketmeliyiz? Bu soruların cevabını ve daha fazlasını Ataşehir Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt yanıtlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul’un diğer ilçe belediyeleri ile birlikte Ataşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde Kurban Bayramını geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Ataşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde, Ataşehir’de vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ortamlarda satın almaları, satın alırken, kurban satış yerlerinde ve kesim yerlerinde karşılaşacakları sorunlarla ilgili bilgilerin yer aldığı bir video hazırladı.

Ataşehir Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan bu videoda Doğru kurbanlık nasıl seçilir? Kurban kesildikten sonra nelere dikkat etmeliyiz? Kurban etini ne zaman tüketmeliyiz? Sorularının yanıtlarını veriyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt’un Kurban alımı ve kesimi ile ilgili soruların detaylı yanıtlarının yer aldığı video:

Doğru kurbanlık nasıl seçilir?Kurban kesildikten sonra nelere dikkat etmeliyiz?Kurban etini ne zaman tüketmeliyiz?Bu soruların cevabını ve daha fazlasını Veteriner İşleri Müdürümüz Necati Bozkurt’tan dinliyoruz.

Gepostet von Ataşehir Belediyesi am Dienstag, 6. August 2019

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ