logo

Kurşunlu Belediyesi Bal Festivali FESTİBAL’23 Başladı

Kurşunlu Belediyesi Bal Festivali FESTİBAL’23 Başladı

Kurşunlu balını tanıtmak amacıyla Bal Tadında FESTİBAL sloganıyla düzenlenecek olan Kurşunlu Bal Festivali, 25-26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın ilçesi Kurşunlu Belediyesi, Kurşunlu kültürünü ve balını tanıtmak, bal üretimini teşvik etmek amacı ile “Bal tadında bir FESTİBAL” her yıl Kurşunlu Bal, Kültür ve Sanat Festivali düzenliyor.

Tüm hemşerilerini “KurşunluFestiBal2023” etkinliklerine katılmasını isteyen Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, “Bal tadında bir FESTİBAL geçirmemiz dileğiyle 25-26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında 10. Geleneksel Bal, Kültür ve Sanat Festivali’nde buluşmak üzere tüm hemşehrilerimizi festivalimize bekliyoruz.” İfadeleri ile FESTİBAL’23 etkinliklerine davet etti.

KURŞUNLUFESTİBAL2023 ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI İLE BAŞLADI

Kurşunlu kültürünü ve balını tanıtmak, bal üretimini teşvik için düzenlenen KurşunluFestiBal2023’ün başladığını duyuran Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak,  “#KurşunluFestiBal2023 Dün akşam Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro gösterisi ile başladı. Tiyatroda emeği geçen tüm gençlerimize teşekkür ederim. Ayrıca tiyatro oyununun hazırlanmasında emeği geçen Hasan Yavuz, Emre Tepeçam ve Atalay Nalbant hocalarımızada teşekkür ediyorum.” Dedi.

Çankırı’nin Kurşunlu ilçesinde 10.’su düzenlenen Kurşunlu Bal, Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yılki konukları arasında çok ayıda sanatçı yer alacak. Yöresel yemek yarışması, konserler, şov ve kermes ile birlikte çeşitli etkinlikler yer alıyor.

10. Kurşunlu Geleneksel Bal, Kültür ve Sanat Festivali FESTİBAL2023 ilk gün programında, Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyununun sahnelendiği gösteri gerçekleştirildi.

26 Ağustos Cumartesi:
Zumba Kids Show
Sihirbaz Gösterisi
Bilim Show
Konserler:
Kurşunlu Kent Meydanı
Saat: 19:30
Öztürk Kantar
          20:30 İsmail Ünver
          21:30 Duygu Kutlu

27Ağustos Pazar:
Yöresel Yemek Yarışması

Konserler:
Kurşunlu Kent Meydanı

Saat:19:00 Melih Sıtkı Ateş
         20:00 Kupa Kızı
          21:00 Ali Bayram Işık
          22:00 Veli Erdem Karakülah

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ