logo

KURŞUNLU SERAMİK ÇALIŞANLARINI ÜZÜYOR

KURŞUNLU SERAMİK ÇALIŞANLARINI ÜZÜYOR

seramik4 aydır maaşlarını alamayan ve bir aydan fazla zamandır Ücretsiz İzinli durumundaki yüzlerce çalışan mağduriyetlerinin giderilmesi için eyleme başladı.

Dört aydan beri maaşlarını alamayan ve bir aydan fazla zamandır “Ücretsiz İzinli” durumundaki yüzlerce çalışan mağduriyetlerinin giderilmesi için eylem yapıyor.

Aylardan beri ev kiralarını ödeyemediklerini, bakkalın marketin önünden geçemediklerini belirten işçiler, okulların açılmasıyla beraber çocuklarının yüzüne bakamadıklarını söyleyerek,;

Alamadıkları maaşlarının hemen ödenmesini ve iş başı yaptırılmaları talebiyle D-100 karayolunu trafiğe kapatma hazırlığı yapıyor.

Şu saatlerde Kurşunlu Kaymakamlığına vekalet eden Korgun Kaymakamı Erkan Savar’la Kurşunlu Belediye başkanı İbrahim Doğu’nun fabrika sahasına gelerek yöneticilerle toplantı halinde olduğunu işçiler, Doğalgaz parasının ödenemediği için 20 Ağustostan beri fabrikanın gazının kesik olduğunu ve kendilerinin ücretsiz izine çıkartıldıklarını ve haftalardır işe başlayacaksınız vaatleriyle oyalandıklarını belirttiler.

Kurşunlu.org/Ömer Faruk Eryılmaz

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ