logo

Kurşunlu’da Şakir Kaymak İkinci Dönemine Başladı

Kurşunlu’da Şakir Kaymak İkinci Dönemine Başladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kurşunlu Belediye Başkanı olarak seçilen Ak Parti adayı Şakir Kaymak İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak ikinci dönemde görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şakir Kaymak Ak Parti adayı olarak girdiği 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Kurşunlu Belediye Başkanı seçildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan törenle tekrar seçildiği Çankırı ili Kurşunlu İlçesi Belediye Başkanı Şakir Kaymak İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak ikinci dönem başkanlık görevine başladı.

Kurşunlu Belediye Başkanlığına seçilen Şakir Kaymak, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Seçimlerin demokrasi ve Kurşunlu’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesine katkı sunanlara da teşekkür eden Kaymak, “Artık milletimiz kararını verdi, son sözü milletimiz söyledi. Bundan sonra bizler belediye meclis üyelerimizle ilçe meclisi üyelerimizle önümüzdeki 5 yıl boyunca Kurşunlu’muza, milletimize ve hemşehrilerimize daha nasıl iyi hizmet yaparız bunun gayretinde olacağız.” dedi.

Bundan sonra işlerinin hizmet etmek olduğunu ve Kurşunlu’yu daha ileri noktaya taşımak olduğunu belirten Kaymak, “Yola çıktığımız zaman hemşehrilerimize ve milletimize vermiş olduğumuz söz gibi az konuşup çok çalışarak, ben değil biz anlayışıyla ortak akılla istişareyle inşallah bu güzel şehre hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız.” diye konuştu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden seçilen Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, yaptığı açıklamada; “31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimleri Sonucu Halkımızın Yüksek Teveccühleri ile Yeniden Kurşunlu Belediye Başkan’ı Seçilerek Mazbatamızı Alıp Görevimize Başladık. Bu Süreçte Bize Güven ve Desteklerinden Dolayı Başta Genel Başkan’ımız ve Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi Olmak Üzere Tüm Halkımıza, Bakanlarımıza, Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekili’miz Sn. M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekili’miz Sn. Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkan’ımız Sn Celal Kaman ve Yönetimine, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimine, İlçe Başkanım Abdullah Karaşahin ve Yönetimine, İlçe Kadın Kolları Başkanım Zeliha Tepeçam ve Yönetimine, İlçe Gençlik Kolları Başkanım Ramazan Aygen ve Yönetimine, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı arkadaşlarıma, fedakarlıklarını hiç bir zaman esirgemeyen başta eşim ve çocuklarım, babam, annem, kardeşlerim, akrabalarım ile arkadaşlarıma, bize inanıp güvenip gece gündüz koşturan gençlerimize, kadınlarımıza, teşkilatlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerine ve tüm Kurşunlu halkına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ