logo

KUŞ SEVDALISI YILDIRAY ŞAHİN YOLCU EDİLDİ

KUŞ SEVDALISI YILDIRAY ŞAHİN YOLCU EDİLDİ

yildiray sahinAtaşehir Yehisahra mahallesindeki evinin çatısında beslediği kuşların yanından düşerek hayatını kaybeden 39 yaşındaki Yıldıray Şahin defnedildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

39 yaşındaki Yıldıray Şahin önceki gün, Ataşehir Yenisahra Mahallesi Fatih Caddesi 27 numaralı evin çatısında beslediği kuşlarla ilgilenirken dengesini kaybedip çatıdan düşerek yaşamını yitirmişti. 4 katlı binanın çatısından yere düşen Yıldıray Şahin olay yerinde yaşamını yitirmiş, kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden götürüldüğü Adli Tıp’ta otopsisi yapılmıştı.

Otopsi için Adli Tıp’a kaldırılan Yıldıray Şahin polis incelemesi otopsi işlemlerinin tamlanmasından sonra Yenisahra Merkez Camii’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrasında Karacaaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bir alışveriş merkezinde reyon elemanı olarak çalışan, güvercin derneği üyesi de  39 yaşında ve bekar olan Şahin‘in cenaze namazına Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Namık Sürmen ile  birlikte belediye birim müdürleri, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda Yenisahralı katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ