logo

Kutsal Evcimen Yeni Albüm “Civan”ı Konserle Tanıttı

Kutsal Evcimen Yeni Albüm “Civan”ı Konserle Tanıttı

Cem ve Kutsal (Dağlar Kızı) adlı albümüyle müzik piyasasına merhaba diyen Kutsal Evcimen, yeni albüm “Civan”ın imza ve tanıtım konseriyle Ataşehirlilerle Buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

17Şubat 2018 günü Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM) Konser salonunda gerçekleşen yeni albüm “Civan”ın imza ve tanıtım konseriyle Ataşehirliler ile buluşan Kutsal Evcimen, konuklarına türkü dolu bir gece yaşattı.

2000 yılında Cem ve Kutsal (Dağlar Kızı) adlı ilk albümüyle müzik sektörüne adım atan ve Ahuzar adlı solo albümü ile ikinci kez sevenleri ile buluşan Kutsal Evcimen, konser sonrası sevenleri için yeni albüm “Civan”ı imzaladı.

KUTSAL EVCİMEN KİMDİR?

1975 Yılında İstanbul’da doğan Kutsal evcimen aslen Tokatlıdır. Küçük yaşlarda başlayan bağlama sevdasını; 1995 yılında İ.T.Ü. K.M.D.K. ‘da öğrenim görmeye hak kazanarak, resmileştirdi. Bir çok radyo, televizyon programlarına katıldı. Bir yandan Anadolu’nun bir çok yerinde ve bir yandan da yurtdışında konserlere katılarak T.H.M.’ne hizmetlerine devam etti.

Bunlardan en önemlisi Japonya’daki Asya festivali adı altındaki konserlerdir.

2000 yılında Cem ve Kutsal (Dağlar Kızı) adlı albümüyle müzik piyasasına merhaba dedi ve 2003 yılında Ahuzar adlı solo albümünü hazırladı.

2001 yılında kurduğu KUTSAL EVCİMEN MÜZİK MERKEZ’inde öğrencileriyle halk müziği çatısı altında çalışmaları devam etmektedir. Bir çok dizi ve sinema müziklerinde sesi ve enstrümanıyla yer aldı. Seher Vakti, Aşk Yolu, Ihlamurlar Altında, Yersiz Yurtsuz ve birçok halk müziği albümüne yönetmenlikler yaptı. Bağlama, şelpe ve vokallerde yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ