logo

KUZKA Çerkeş OSB Eğitim Merkezi Sözleşmesi İmzalandı

KUZKA Çerkeş OSB Eğitim Merkezi Sözleşmesi İmzalandı

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi’nin yapım sözleşmesini Çerkeş Belediyesi ile KUZKA arasında imzalandı ve üç yeni fabrikanın temel atıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Çerkeş ilçesinde yapımı planlanan “Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi” yapım sözleşmesini Çerkeş Belediyesi ile KUZKA arasında imzalandı.

Hasan Sopacı’nın ev sahipliğinde pandemi koşullarında Çerkeş Belediyesi ve Çerkeş OSB’de düzenlenen törene Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Civitcioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, KUZKA Genel Sekreteri Serkan Genç ve Çankırı KUZKA Kordinatörü Oral Taşçı katıldı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı yaptığı açıklamada, “Çankırı Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Civitcioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, KUZKA Genel Sekreterimiz Sayın Serkan Genç ve Çankırı KUZKA Kordinatörü Sayın Oral Taşçı beyin katılımlarıyla belediyemiz toplantı salonunda, Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi’nin yapım sözleşmesini KUZKA ile imzaladık. Sonrasında Organize Sanayi Bölgemizde daha önce yer tahsisi yapılmış olan üç yeni fabrikanın temel atma törenini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ