logo

Liglerin Başlarken Futbolda Covid 19 Salgını Kaygısı

Liglerin Başlarken Futbolda Covid 19 Salgını Kaygısı

Liglerin başlarken Covid-19 testi tapılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş, Kasımpaşa ve BB Erzurumspor kulüpleri teknik heyet, oyuncu ve çalışanlarında pozitif çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapılan kontrollerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü futbolcu, teknik heyet, tesis çalışanlarının bazılarında Covid-19 testi pozitif çıktı. Kulüp karantinaya alındı. Futbolcu, çalışanlar ve teknik ekip tedavi altına alındı.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ’YE DE MESAJ

TFF yayınladığı mesajında: “Sayın Ahmet Nur Çebi’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Sayın Çebi ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” Denildi.

BEŞİKTAŞ’A ÇEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

TFF, mesajında Beşiktaş Kulübü için de, “Yapılan kontrollerde Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcu, teknik heyet, tesis çalışanlarına ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” Mesajını yayınladı.

KASIMPAŞA VE BB ERZURUMSPOR COVİD-19 TESTİ POZİTİF

Yapılan kontrollerde Kasımpaşa Kulübü futbolcularında ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Covid-19 testi pozitif çıktı.

TFF GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNİ İLETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu her iki kulüp için de yayınladığı mesajlarda şu ifadelere yer verdi:

“Kasımpaşa Kulübü futbolcularına ve Kasımpaşa camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.”

“Yapılan kontroller sonucunda futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Covid-19 belirlenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü’ne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ