logo

Liseli  Mehmet Ali Altunses Serbest

Liseli  Mehmet Ali Altunses Serbest

mehmet_altunses_liseli_16_yas_Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği suçlamasıyla, tutuklanan lise öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Ali Altunses, yapılan itiraz sonucu tahliye edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Konya’da geçen salı günü ‘Devrim şehidi’ Kubilay’ı Anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği suçlamasıyla, okulundan alınarak tutuklanan lise öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Ali Altunses’in, 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu tahliyesine karar verildi. kavuştum” dedi.

2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu tahliyesine karar verilen 16 yaşındaki Mehmet Ali Altunses tutuklu olduğu cezaevinden tahliye edildi.

‘BİZ BU YOLA ÇIKARKEN BİR SÖZ VERDİK’

Cezaevi önünde annesi ve CHP’liler tarafından karşılanan Mehmet Emin Altunses açıklamasında, “2-3 gündür arkamda duran aileme ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne teşekkür ederim. Biz terörist değiliz. Biz bu yola çıkarken bir söz verdik. Bu yoldan geri dönmeyeceğiz dedik. Faşist, gerici baskılara boyun eğmeyeceğiz, bizler Mustafa Kemal’in askerleriyiz dedik. Bu yüzden de içeri atıldık” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ